ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Πήλιο: Χειροπέδες σε 39χρονη που άρχισε να πυροβολεί με καραμπίνα

Πήλιο: Χειροπέδες σε 39χρονη που άρχισε να πυροβολεί με καραμπίνα

Σε καουμπόικη ταινία μετατράπηκε γειτονιά στο Πήλιο, όταν μία 39χρονη γυναίκα βγήκε από το σπίτι της με μία καραμπίνα και ξεκίνησε να πυροβολεί.

Σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής, η 39χρονη βγήκε πρωί πρωί από το σπίτι στην αυλή της και οπλισμένη με μια καραμπίνα, την οποία κατείχε παράνομα, άρχισε να πυροβολεί.

Στο σημείο επικράτησε πανικός, ενώ από τους πυροβολισμούς προκλήθηκαν φθορές στο αυτοκίνητο ενός 30χρονου, το οποίο ήταν σταθμευμένο έξω από το σπίτι της. Όπως ανέφερε στους αστυνομικούς ο άνδρας οι ζημιές που υπέστη το ΙΧ του ξεπερνούν τα 300 ευρώ.

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο της πέρασαν χειροπέδες, ενώ το κυνηγετικό όπλο κατασχέθηκε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Προανάκριση ενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Νοτίου Πηλίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.