Εδώ που φτάσαμε ή τα μπλόκα θα «σπάσουν» ή η κυβέρνηση…

Συντονιστής του Beriev: «Κάηκε το σπίτι μου – Δεν κατάφερα να το σώσω»

Συντονιστής του Beriev: «Κάηκε το σπίτι μου – Δεν κατάφερα να το σώσω»

«Για κάθε Έλληνα είναι δύσκολο να βλέπει την τεράστια καταστροφή», είπε σήμερα ο Έλληνας συντονιστής του Beriev Παναγιώτης Καπετάνης, του αεροσκάφους που επιχειρούσε στην κατάσβεση των πυρκαγιών σε Αττική και Εύβοια.

Ο Παναγιώτης Καπετάνης, ο οποίος επιχειρούσε μέχρι και 16 ώρες την ημέρα, μίλησε στον ΣΚΑΪ για την ημέρα που κάηκε το σπίτι του στη Βαρυμπόμπη.

«Ήταν 6 Αυγούστου με την μεγάλη αναζωπύρωση. Έβλεπα ότι θα οδηγούμαστε στην καταστροφή του σπιτιού μου, όταν επέστρεψα από τη δουλειά, έκανα ό,τι ήταν δυνατό, αλλά δεν κατάφερα να το σώσω. Δεν εξαρτάται από εμάς. Για κάθε πιλότο για κάθε Έλληνα πολύ δύσκολο να βλέπει αυτή την καταστροφή. Πετούσαμε από το πρωί μέχρι το βράδυ», αναφέρει ο Παναγιώτης Καπετάνης που συντόνιζε από το έδαφος όλες τις διαδικασίες και έδειχνε το στόχο στο Beriev.

«Oι φωτιές μοιάζουν με πόλεμο, έναν πόλεμο κατά της Ελλάδας», αναφέρει στην κάμερα του ΣΚΑΙ ο Ρώσος πιλότος του Beriev. Μάλιστα πλάνα μέσα από το ρωσικό αεροσκάφος Beriev B-200 μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, λίγο πριν το αεροσκάφος επιστρέψει στη Ρωσία μετά τις επιχειρήσεις κατάσβεσης των πυρκαγιών που έπληξαν την Αττική, την Εύβοια και την Πελοπόννησο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
defencenet.ru
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.