ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Π.Παντελίδης και Madclip: Οι «σατανικές» συμπτώσεις πίσω από τον θάνατό τους

Π.Παντελίδης και Madclip: Οι «σατανικές» συμπτώσεις πίσω από τον θάνατό τους

Ο θάνατος του Madclip σε τροχαίο ατύχημα προκάλεσε θλίψη σε όλη την Ελλάδα, ενώ ξύπνησε μνήμες από τον τραγικό θάνατο του Παντελή Παντελίδη, πριν από περίπου πέντε χρόνια.

Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που μόλις διάβασαν τη δυσάρεστη είδηση για τον γνωστό τράπερ έφεραν στο μυαλό τους τον αγαπημένο λαϊκό τραγουδιστή που έφυγε τόσο πρόωρα και άδικα από τη ζωή.

Ο θάνατος του Mad Clip, ο οποίος επέστρεφε από τον γάμο αγαπημένων του φίλων, τραγουδώντας μάλιστα στο πάρτι που ακολούθησε, συγκλόνισε τον καλλιτεχνικό και όχι μόνο κόσμο, βυθίζοντας στη θλίψη όλους όσοι τον γνώριζαν, αλλά και τους φανς του.

Υπενθυμίζεται πως ο κατά κόσμον Πίτερ Αναστασόπουλος, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, έχασε τον έλεγχο της Porsche που οδηγούσε, με αποτέλεσμα να καρφωθεί πρώτα σε κολόνα και στη συνέχεια σε δέντρο στο ύψος της Φανερωμένης, αφήνοντας την τελευταία του πνοή. Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που 12 πυροσβέστες χρειάστηκαν περίπου 2 ώρες για να τον απεγκλωβίσουν από την άμορφη μάζα των λαμαρίνων στην οποία είχε μετατραπεί το σούπερκαρ του.

Ο 34χρονος τελικά διακομίσθηκε στον Ευαγγελισμό σε εξαιρετικά σοβαρή κατάσταση όπου κατέληξε.

Μόλις έγινε γνωστή η είδηση, αμέσως το μυαλό των περισσότερων πήγε στον θάνατο του Παντελή Παντελίδη, που έχασε τη ζωή του επίσης σε σοκαριστικό τροχαίο.

Τραγική σύμπτωση είναι πως Mad Clip και Παντελής Παντελίδης έφυγαν από τη ζωή την ίδια μέρα, Πέμπτη, ενώ τα δύο τροχαία έγιναν σε απόσταση μόλις οκτώ χιλιομέτρων.

Για την ακρίβεια, ο Παντελής Παντελίδης έχασε τη ζωή του στις 08:20 το πρωί της Πέμπτης 18 Φεβρουαρίου του 2016 σε τροχαίο στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης 18, στο ύψος του Ελληνικού, όταν το τζιπ που οδηγούσε, ξέφυγε από την πορεία του και έπεσε με μεγάλη ταχύτητα στις προστατευτικές μπάρες.

Τραυματίστηκαν επίσης οι δύο γυναίκες που επέβαιναν στο όχημα, η Μίνα Αρναούτη και η Φρόσω Κυριάκου.

Υπενθυμίζεται ότι η κηδεία του λαϊκού τραγουδιστή τελέστηκε δύο ημέρες μετά στη Νέα Ιωνία, με μια λαοθάλασσα κόσμου να τον συνοδεύει στην τελευταία του κατοικία.

Ο Παντελίδης ήταν μόλις έναν χρόνο μικρότερος από τον Mad Clip, (33 ετών), ωστόσο όπως τόσο ξαφνικά εισέβαλε σαν κομήτης στο ελληνικό πεντάγραμμο, αποκτώντας φανατικούς θαυμαστές, το ίδιο ξαφνικά «έσβησε», αφήνοντας ένα δυσαναπλήρωτο κενό στο απόγειο της δόξας του. Στο ίδιο σημείο που «έφυγε» και ο γνωστός τράπερ.

Ο Σταν μιλάει για τα δύο τροχαία, αδυνατώντας να κρύψει τη συγκίνησή του:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί πως ο Κωνσταντίνος Παντελίδης, αδερφός του Παντελή, αποχαιρέτησε τον Mad Clip με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ανεβάζοντας μία φωτογραφία του και γράφοντας «αντίο τυπάρα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.