ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Βόλος: Δίωξη κατά 40χρονου που γρονθοκόπησε τον πατέρα του

Βόλος: Δίωξη κατά 40χρονου που γρονθοκόπησε τον πατέρα του

Ένα ακόμη επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας έλαβε χώρα στον Βόλο, όπου αυτή την φορά ένας 40χρονος γρονθοκόπησε τον πατέρα του.

Το θύμα λογομαχούσε με τον γιο του μέσα στο αυτοκίνητό του, το βράδυ της Δευτέρας, καθώς εκείνος ζητούσε επίμονα χρήματα. Όταν αρνήθηκε να του δώσει, ο 40χρονος απείλησε ότι θα τον σκοτώσει και μάλιστα τον γρονθοκόπησε και έσπασε το παρμπρίζ του αυτοκινήτου, ενώ αμέσως μετά τράπηκε σε φυγή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ωστόσο, εντοπίστηκε από αστυνομικούς που τον αναζητούσαν μετά από μήνυση που υπέβαλε σε βάρος του ο πατέρας του, συνελήφθη και ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Βόλου του άσκησε δίωξη για ενδοοικογενειακή απειλή, απόπειρα ενδοοικογενειακής σωματικής βλάβης και φθορά ξένης ιδιοκτησίας. Την Πέμπτη, ο 40χρονος που είναι χρήστης ναρκωτικών καταδικάστηκε από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο το οποίο του επέβαλε ποινή φυλάκισης εννέα μηνών με αναστολή και αφέθηκε ελεύθερος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.