Ν.Δένδιας: Μεταβαίνει αύριο στην Τυνησία με 100.000 δόσεις εμβολίων

Ν.Δένδιας: Μεταβαίνει αύριο στην Τυνησία με 100.000 δόσεις εμβολίων

Ο Νίκος Δένδιας αναμένεται αύριο στην Τυνησία με την ενίσχυση των διμερών σχέσεων, τις πρόσφατες εξελίξεις στην περιοχή, καθώς και στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου να βρίσκονται στο επίκεντρο.

Ο Νίκος Δένδιας θα μεταβεί στην Τυνησία αύριο, Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου, όπου αναμένεται να γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο της χώρας Καΐς Σαγιέντ (Κais Saied).

Επίσης, ο υπουργός Εξωτερικών θα συναντηθεί με τον Τυνήσιο ομόλογό του, Οθμάν Τζεράντι (Othman Jerandi), καθώς και με τον υπουργό Υγείας Αλί Μραμπέτ (Ali Mrabet).

Σε σχετική ανακοίνωση, το υπουργείο Εξωτερικών γνωστοποιεί πως με το αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας θα μεταφερθούν 100.000 εμβόλια, τα οποία θα δοθούν στην τυνησιακή πλευρά προκειμένου να αντιμετωπισθούν οι επιπτώσεις της πανδημίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην αυριανή του επίσκεψη στην Τυνησία αναφέρθηκε ο υπουργός Εξωτερικών κατά τη σημερινή συνάντησή του με τη Λίβυα ομόλογό του Νάιλα Ελ Μανγκούς, στην Αθήνα. «Θα βοηθήσουμε την Τυνησία με εμβόλια αλλά θα ήθελα και να βοηθήσουμε την προσπάθεια σταθεροποίησης της χώρας. Η Τυνησία είναι λίγο πιο μακριά από τη Λιβύη, αλλά επίσης τη θεωρούμε γειτονική μας χώρα. Μια χώρα η οποία πασχίζει να εδραιώσει ένα δημοκρατικό πολίτευμα. Και εμείς θα θέλαμε να συνεισφέρουμε και εκεί στην προσπάθεια δημιουργίας μιας δημοκρατίας» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νίκος Δένδιας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.