ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Λένε οι ΛΟΑΤΚΙ ότι 1 στους 5 απο την «Generation Z» είναι «δικός τους». Με το επίδομα λοχείας (!) που τους δίνει η κυβέρνηση σύντομα θα γίνουν 3 στους 5 λόγω φτώχειας

Έφτιαξαν κυβέρνηση οι Ταλιμπάν – Καταζητούμενος ο υπουργός Εσωτερικών

Έφτιαξαν κυβέρνηση οι Ταλιμπάν – Καταζητούμενος ο υπουργός Εσωτερικών

Πριν από λίγη ώρα οι Ταλιμπάν ανακοίνωσαν κυβέρνηση προσωρινού χαρακτήρα.

Η κυβέρνηση θα ηγηθεί από τον μουλά Μοχάμαντ Χασάν Αχούντ, με αναπληρωτή τον συνιδρυτή των Ταλιμπάν, Μουλά Αμπντούλ Γκάνι Μπαραντάρ, δήλωσε εκπρόσωπος στους δημοσιογράφους.

“Γνωρίζουμε ότι οι άνθρωποι της χώρας μας περίμεναν μια νέα κυβέρνηση”, πρόσθεσε ο εκπρόσωπος Ζαμπιουλάχ Μουτζαχίντ.

Οι Ταλιμπάν ανέλαβαν τον έλεγχο του μεγαλύτερου μέρους της χώρας πριν από τρεις εβδομάδες.

Η ανακοίνωση του υπηρεσιακού υπουργικού συμβουλίου είναι ένα βασικό βήμα για το σχηματισμό κυβέρνησης των Ταλιμπάν.

Άλλοι διορισμοί περιλαμβάνουν τον Μουλά Γιακούμπ ως υπηρεσιακό υπουργό Άμυνας και τον Μουλά Αμπντούλ Σαλάμ Χανάφι ως δεύτερο αναπληρωτή.

Μεταξύ των άλλων διορισμών που ανακοινώθηκαν είναι εκείνοι του Μουλά Γιακούμπ, γιου του Μουλά Ομάρ ως υπουργού Άμυνας και του Σιρατζουντίν Χακάνι, αρχηγού του δικτύου Χακάνι, ως υπουργού Εσωτερικών.

Καταζητούμενος στις ΗΠΑ ο υπουργός Εσωτερικών των Ταλιμπάν

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο νέος υπουργός Εσωτερικών των Ταλιμπάν είναι όμως καταζητούμενος στις ΗΠΑ. Ο Χακάνι χαρακτηρίζεται από τις ΗΠΑ ως διεθνής τρομοκράτης, με το FBI να τον έχει επικηρύξει με έως 5 εκατομμύρια δολάρια για πληροφορίες που θα οδηγήσουν στη σύλληψή του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.