ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Θεσσαλονίκη: Κρίθηκε προφυλακιστέος ο 20χρονος για τον θάνατο της 88χρονης

Θεσσαλονίκη: Κρίθηκε προφυλακιστέος ο 20χρονος για τον θάνατο της 88χρονης

Τον δρόμο προς την φυλακή παίρνει ο 20χρονος που ομολόγησε ότι διέρρηξε σπίτι 88χρονης στη Θεσσαλονίκη και την ξυλοκόπησε άγρια, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον των δικαστικών Αρχών ώστε να απολογηθεί για την πράξη του και με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος, μεταφέρει το grtimes.

Κατά τη διάρκεια της απολογίας του ισχυρίστηκε πως δεν αντιλήφθηκε τι έκανε καθώς όταν μπήκε στο σπίτι της 88χρονης την 1η Σεπτεμβρίου ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Η υπόθεση που προκάλεσε σοκ

Ο δράστης εισέβαλε στο σπίτι της ηλικιωμένης με σκοπό να το ληστέψει, αλλά όταν αντιλήφθηκε ότι η ηλικιωμένη ήταν μέσα την ξυλοκόπησε άγρια ώστε να του πει πού έχει κρύψει τα χρήματά της.

Η γυναίκα, όμως, έχασε τις αισθήσεις της και ο 20χρονος το έσκασε από το σημείο χωρίς να πάρει τίποτα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η άτυχη ηλικιωμένη εντοπίστηκε την επόμενη ημέρα από την οικιακή βοηθό της και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου άφησε την τελευταία της πνοή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.