ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Μητέρα Ε.Πολυχρονοπούλου: «Εάν γνώριζα για την κοκαΐνη θα είχα καταδώσει την κόρη μου»

Μητέρα Ε.Πολυχρονοπούλου: «Εάν γνώριζα για την κοκαΐνη θα είχα καταδώσει την κόρη μου»

Στην φυλακή βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες η Έλενα Πολυχρονοπούλου και ο σύντροφός της, μετά την σύλληψή τους με 7,8 κιλά κοκαΐνης.

«Μόνο μιλήσαμε. Δεν την έχω δει. Από Δευτέρα θα τη δω. Είναι συγκλονισμένη αρχίζει και συνειδητοποιεί όλη την κατάσταση. Η δήλωση που έκανε στον ανακριτή ”Με κατέστρεψες” δεν το συζητώ καν. Αυτό είναι. Είναι ψυχολογικό ράκος. Έχει καταρρεύσει. Αυτή τη στιγμή προσπαθώ να κρατηθώ στα πόδια μου για να μπορέσω να την βοηθήσω», δήλωσε η μητέρα της 29χρονης.

«Εγώ τους είχα τους ενδοιασμούς μου πάντα. Όπως και ο σύζυγος. Και δυο φορές που είχαν χωρίσει και πηγαινοερχόταν στο σπίτι μας, της λέγαμε χώρισέ τον τώρα», πρόσθεσε η μητέρα της Έλενας Πολυχρονοπούλου.

«Εάν γνώριζα θα την είχα καταδώσει»

Όπως συνεχίζει η μητέρα της 29χρονης «εάν γνώριζα ότι το παιδί μου κάνει κάτι τέτοια, είχε πέσει στην αντίληψη μου, εγώ θα την είχα καταδώσει. Λυπάμαι την οικογένεια του πραγματικά την λυπάμαι, από εκεί και πέρα όμως το δικό μου παιδί είναι αθώο και θα το αποδείξω. Ποιο άλλο παιδί μπαίνει στη φυλακή με τέτοια βαριά κατηγορία και βγαίνουν οι φίλοι με το πρόσωπό τους και το όνομά τους και να την υποστηρίζουν;»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζεται ότι στο γνωστό μοντέλο και στον σύντροφό της έχει ασκηθεί από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών ποινική δίωξη για διακεκριμένη διακίνηση ναρκωτικών από κοινού και κατ’ εξακολούθηση από δράστες που διακινούν ναρκωτικές ουσίες κατ’ επάγγελμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.