ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Υπόθεση Ε.Πολυχρονοπούλου: Που στρέφει τις έρευνες της η Αστυνομία – Αναζητά το εργαστήριο του καρτέλ της κοκαΐνης

Υπόθεση Ε.Πολυχρονοπούλου: Που στρέφει τις έρευνες της η Αστυνομία – Αναζητά το εργαστήριο του καρτέλ της κοκαΐνης

Η Αστυνομία μπορεί να συνέλαβε την Έλενα Πολυχρονοπούλου και τον σύντροφό της Δημήτρη Ρεγγινίδη, όμως η αποστολή της δεν έχει τελειώσει, καθώς αναζητά το εργαστήριο του καρτέλ της κοκαΐνης στην Αθήνα.

Οι αναλυτές λένε ότι η «λευκή κυρία» που είχε τοποθετηθεί στη μαύρη βαλίτσα, είχε περάσει προηγουμένως από το συγκεκριμένο εργαστήριο, το οποίο δέχεται ένα μεγάλο μέρος της κοκαίνης, που μέσω της αλβανικής μαφίας φθάνει από τη Λατινική Αμερική στην Ελλάδα.

Την ίδια ώρα ψάχνουν τον μυστηριώδη «Βασίλη» και τον ταξιτζή που παρέδωσε τη μαύρη βαλίτσα με την κόκα στον ποδοσφαιριστή και τον οδηγό ενός θαλασσί Toyota που σύμφωνα με τον 32χρονο ήταν ο αποδέκτης της βαλίτσας. Η δυσκολία στην έρευνα των αρχών έγκειται στο γεγονός ότι το κύκλωμα για τις επικοινωνίες του, χρησιμοποιούσε διαδικτυακές εφαρμογές και όχι το δίκτυο της κινητής τηλεφωνίας, όμως γίνεται προσπάθεια να ανασύρουν στοιχεία από τα τρία κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν για να ακτινογραφήσουν τις επαφές τους.

Κάτι το οποίο ωστόσο απαιτεί χρόνο. Η Λένια Πολυχρονοπούλου μετεφέρθη στη γυναικεία πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού όπου προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της και να προσαρμοστεί στη νέα πραγματικότητα, την ίδια ώρα που ο σύντροφος της τοποθετήθηκε στην Α’. Μια ήσυχη πτέρυγα, η λεγόμενη «Ελληνική» στην οποία βρίσκονται κυρίως Έλληνες κρατούμενοι για υποθέσεις ναρκωτικών και ληστείες.

Οι απολογίες του ζευγαριού

Η υπόθεση της σύλληψης του μοντέλου Λένιας Πολυχρονοπούλου και του πρώην ποδοσφαιριστή Δημήτρη Ρεγγινίδη με 7,8 κιλά «πούδρας» κοκαΐνης, αποτελεί την αρχή μιας πολυεπίπεδης έρευνας της Δίωξης Ναρκωτικών, για το μεγαλύτερο ίσως καρτέλ κόκας που δρα στην Αθήνα.

Ο ρόλος του ζευγαριού αρχίζει, λένε οι αξιωματικοί, να ξεκαθαρίζει όμως το μυστήριο με το «βαθύ λαρύγγι» που έδωσε όλη την υπόθεση στο πιάτο των αρχών, το ραντεβού στη Νέα Σμύρνη με ένα περίεργο ταξί και κυρίως το ερώτημα πού θα ριχνόταν η υψηλής καθαρότητας κόκα των 800.000 ευρώ εξακολουθεί να παραμένει αναπάντητο. Η μεν Ελένη – Ευαγγελία Πολυχρονοπούλου, υποστήριξε ότι δεν έχει ιδέα για τη «λευκή κυρία», ετοιμαζόταν να παντρευτεί στις 15 Οκτωβρίου και βρέθηκε στα κελιά του Κορυδαλλού, ενώ ο Δημήτρης Ρεγγινίδης ισχυρίστηκε πως για ένα χρέος 6.500 ευρώ από τη χρήση κόκας θα έκανε μια μεταφορά, όμως κάποιος από το κύκλωμα κάρφωσε στους αστυνομικούς την πληροφορία για την ανταλλαγή.

Η 29χρονη ξεκινώντας την απολογία της, θέλησε να δώσει με δυο λόγια το ποια, είναι λέγοντας χαρακτηριστικά: «Τον τελευταίο καιρό εργαζόμουν ως γραμματέας σε μια επιχείρηση και από τον περασμένο Ιούλιο στα περιοδικά ΛΟΙΠΟΝ και YES, με μηνιαίο μισθό περίπου 400 ευρώ, ανάλογα με τα άρθρα που έγραφα. Ως γραμματέας, έπαιρνα 800 ευρώ εκ των οποίων τα 270 ήταν δηλωμένα. Παρουσίαζα την εκπομπή «Για πάντα μαζί», η οποία προβάλλεται από τον τηλεοπτικό σταθμό Έψιλον και άλλα κανάλια περιφερειακής ή τοπικής εμβέλειας. Λόγω της συμμετοχής μου στο reality παιχνίδι Power of Love, έκανα και άλλες δουλειές. Πριν από αυτό, αλλά και μετά, εργαζόμουν σε εκπομπές της Κατερίνας Καινούργιου, με συμβάσεις αορίστου χρόνου. Προσεγγιζόμουν λόγω της αναγνωρισιμότητας μου και από social media, για να κάνω κάποιες διαφημίσεις».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από την πλευρά του ο Ρεγγινίδης δήλωσε υδραυλικός, barman, πρώην ποδοσφαιριστής στον Πειραϊκό, το Νέο Φάληρο και τη Νάξο. «Όταν εργαζόμουν σε νυχτερινά καταστήματα με κερνούσαν κοκαΐνη. Δυστυχώς, λόγω της καθημερινής χρήσης εθίστηκα και είμαι εξαρτημένος από την κόκα» φρόντισε να επισημάνει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.