ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Πατέρας Ε.Πολυχρονοπούλου: «Η κόρη μου έδινε ζωή όχι θάνατο – Σίγουρα δεν γνώριζε για τη διακίνηση»

Πατέρας Ε.Πολυχρονοπούλου: «Η κόρη μου έδινε ζωή όχι θάνατο – Σίγουρα δεν γνώριζε για τη διακίνηση»

O πατέρας της Έλενας Πολυχροπούλου μίλησε για πρώτη φορά για την σύλληψη της κόρης του για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, ενώ αναφέρθηκε στην ψυχολογική της κατάσταση.

«Καταλαβαίνετε ότι η ψυχολογική κατάσταση της κόρης και όλης της οικογένειας είναι στα τάρταρα αυτή τη στιγμή. Μιλάμε για μια κοπέλα που σε ένα μήνα είχε ετοιμάσει τον γάμο της. Για τους γονείς δυο είναι τα χειρότερα πράγματα, ο θάνατος του παιδιού τους και η φυλακή που αυτή τη στιγμή είναι σαν απώλεια.

Η ψυχολογία της δεν είναι καλή… Πριν δυο χρόνια είχε ειπωθεί από την Έλενα ότι ο συγκεκριμένος είχε εμπλοκή με ουσίες. Ήταν και λόγος χωρισμού. Το κομμάτι των ναρκωτικών μας γεμίζει με αποστροφή. Όλα μου τα χρόνια μέχρι και σήμερα ασχολούμαι πέραν της δουλειάς μου, με τον αθλητισμό και με τα παιδιά μου. Δεν καπνίζουμε, δεν πίνουμε, δεν βγαίνουμε σε μπαρ, έχουμε μια τελείως διαφορετική ζωή….

Γνωρίζοντας την Έλενα, θα σας έλεγα ότι επειδή ξέρω τον χαρακτήρα της, δεν υπήρχε περίπτωση να γνώριζε ότι γίνεται διακίνηση, αφήνω έξω τη χρήση, δεν υπήρχε περίπτωση να ασχοληθεί με αυτό, να σκορπά θάνατο. Η Έλενα, είναι παιδί που αν την ξέρατε, αν έχετε συνεργαστεί ή αν σας έχουν πει οι συνεργάτες της, είναι παιδί που σκορπούσε τη ζωή, έμπαινε μέσα και έλαμπε ο χώρος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δεν έχουμε καταφέρει να την επισκεφθούμε γιατί ακόμα έχουν covid στον Κορυδαλλό, έχουμε μιλήσει πολύ λίγο μέσω καρτοκινητού. Η ίδια δηλώνει ότι είναι μακριά από όλα, είχε σοκαριστεί, δεν είχε καταλάβει και τη βαρύτητα του λόγου για τον οποίο είναι μέσα…».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.