ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Πύργος: Ληστές έκαναν αγορές με κλεμμένη κάρτα

Πύργος: Ληστές έκαναν αγορές με κλεμμένη κάρτα

Την τραπεζική κάρτα μίας γυναίκας έκλεψαν το βράδυ της Πέμπτης στον Πύργο τρεις «μακρυχέρηδες» χωρίς να τους αντιληφθεί και αμέσως έτρεξαν σε διάφορα καταστήματα, όπου έκαναν ανέπαφες συναλλαγές.

Λίγο αργότερα, οι δράστες συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ασφαλείας που τους υπέβαλαν σε σωματικούς ελέγχους και βρήκαν στην κατοχή τους την κλεμμένη τραπεζική κάρτα, αλλά και μια αλυσίδα χεριού, μια αλυσίδα λαιμού, ένα τσαντάκι ώμου και ένα ραδιόφωνο τα οποία αγόρασαν χρησιμοποιώντας την! Η κάρτα επιστράφηκε στην ιδιοκτήτριά της και οι τρεις δράστες πήραν το δρόμο για τον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας.

Το κινητό που έκλεψε από κατάστημα είχε GPS

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παριστάνοντας τον πελάτη μπήκε σε ένα κατάστημα πώλησης ηλεκτρονικών ειδών στην Καρδίτσα ένας Έλληνας και, όταν βεβαιώθηκε πως δεν τον έβλεπε κάποιος, «βούτηξε» από την προθήκη ένα κινητό μεγάλης αξίας και έφυγε σαν κύριος! Η κλοπή έγινε στις 8 Σεπτεμβρίου, όμως ο δράστης δεν υπολόγισε ότι στην συσκευή υπήρχε εφαρμογή εντοπισμού με GPS! Χάρη σε αυτήν τον εντόπισαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, που βρήκαν στην κατοχή του το κινητό και το επέστρεψαν στο κατάστημα. Σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή, αλλά αφέθηκε ελεύθερος λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.