ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ουκρανία: Απόπειρα δολοφονίας του συμβούλου του Βολόντιμιρ Ζελένσκι

Ουκρανία: Απόπειρα δολοφονίας του συμβούλου του Βολόντιμιρ Ζελένσκι

Άγνωστοι πραγματοποίησαν απόπειρα δολοφονίας κατά του συμβούλου του Ουκρανού προέδρου, Βολόντιμιρ Ζελένσκι.

Ο Σερχίι Σερίφ έπεσε θύμα επίθεσης με πυροβολισμούς κατά τη διάρκεια της οποίας τραυματίστηκε ο οδηγός του, όπως επιβεβαίωσε ο υπουργός Εσωτερικών Υποθέσεων της χώρας.

«Σήμερα, περίπου στις 10:00, έπεσαν πυροβολισμοί κατά του αυτοκινήτου του επικεφαλής προεδρικού συμβούλου, Σερχίι Σερίφ, κοντά στο χωριό Λεσνίκι. Περισσότερες από 10 σφαίρες χτύπησαν το αυτοκίνητο. Ο οδηγός του τραυματίστηκε» ανέφερε το υπουργείο του.

«Πυροβόλησαν τον Σερίφ. Οι σφαίρες χτύπησαν τον οδηγό του, ο οποίος είναι σε μονάδα εντατικής θεραπείας σε σοβαρή κατάσταση. Ο Σερίφ είναι ζωντανός και δεν τραυματίστηκε» επεσήμανε τοπικό μέσο ενημέρωσης.

Στο σημείο της επίθεσης βρίσκονται δυνάμεις της αστυνομίας, που πραγματοποιούν έρευνα και συλλέγουν στοιχεία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Βολόντιμιρ Ζελένσκι έχει ενημερωθεί σχετικά με την απόπειρα δολοφονίας κατά του συμβούλου του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.