Σοκαριστικό έγκλημα στο Βέλγιο – Μαχαίρωσε την πρώην σύζυγό του και την κόρη του

Σοκαριστικό έγκλημα στο Βέλγιο – Μαχαίρωσε την πρώην σύζυγό του και την κόρη του

Μία γυναίκα νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση μετά την επίθεση που δέχθηκε από τον πρώην άντρα της, στο Βέλγιο.

Τραυματισμένη, αλλά χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή της νοσηλεύεται επίσης και η κόρη του ζεύγους.

Το περιστατικό συνέβη στο σπίτι όπου διέμενε η γυναίκα με το κορίτσι.

Σύμφωνα με το RTL, αυτόπτης μάρτυρας που δεν επιθυμεί να αποκαλύψει την ταυτότητά της ανέφερε: «Καθώς έφτασα στο δρόμο άκουσα φωνές. Υπήρχε ένας άντρας που χτυπούσε τη γυναίκα του με ένα μαχαίρι. Την έριξε στο έδαφος και στη συνέχεια την χτύπησε αρκετές φορές. Δίπλα ήταν ένα μικρό κορίτσι που φώναζε, ένα νεαρό κορίτσι. Το έσπρωξε μέσα και κλείδωσε. Στη συνέχεια, η κυρία ήταν ακόμα στο έδαφος. Την τράβηξε και την χτυπούσε. Έτρεξα να ζητήσω βοήθεια και φώναξα την αστυνομία».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο δράστης συνελήφθη, ενώ φαίνεται ότι ήταν γνωστός στις αρχές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.