To μήνυμα της μητέρας της Ε.Τοπαλούδη για την γυναικοκτονία στη Ρόδο: «Μου ξύνουν τις πληγές μου»

To μήνυμα της μητέρας της Ε.Τοπαλούδη για την γυναικοκτονία στη Ρόδο: «Μου ξύνουν τις πληγές μου»

Η νέα γυναικοκτονία στην Ρόδο έφερε εκτός ελέγχου την μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη, που έστειλε το δικό της μήνυμα.

«Φτάνει να σκοτώνουν τα κορίτσια μας με τόση ευκολία, και να βιαιοπραγούν», είπε η κ. Κούλα Αρμουτίδου και συνέχισε: «Μου ξύνουν τις πληγές μου που δεν θα κλείσουν ποτέ, με ματώνουν, γιατί τόση βία;».

Κάνοντας αναφορά στις γυναικοκτονίες, που ανέρχονται σε 11 από την αρχή του χρόνου στην Ελλάδα, τόνισε ότι τα κοινά στοιχεία, είναι οι απαρχαιωμένες αντιλήψεις. «Η γυναικοκτονία είναι από τα εγκλήματα που στηρίζονται σε αναχρονιστικές αντιλήψεις, όπου η γυναίκα είναι κατώτερη κι αν δεν υπακούει σαν τελευταία λύση την σκοτώνουμε», είπε

Σημείωσε ακόμα ότι σε τέτοια εγκλήματα η ποινή πρέπει να είναι ισόβια και να μην βγαίνουν έξω οι δράστες, ενώ αναφερόμενη στην δολοφονία της κόρης της, υπογράμμισε ότι «πήγε ως πρόβατο επί σφαγή».

Με μεταγωγή στην Ρόδο ο 23χρονος δολοφόνος της Ελένης

Την ίδια ώρα, ο 23χρονος δολοφόνος της Ελένης Τοπαλούδη, που μεταφέρθηκε με μεταγωγή στα κρατητήρια της Ρόδου, σιδεροδέσμιος οδηγήθηκε ενώπιον του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου, ως υπαίτιος τροχαίου που προκάλεσε τον σοβαρό τραυματισμό πρώην αθλητή της εθνικής ομάδας πάλης.

Το τροχαίο συνέβη στις 8 Ιουνίου 2018 στον οικισμό Πεύκων Λινδίων. Ο αθλητής της πάλης Χρήστος Κελετζιάν κινείτο με την βέσπα του με κατεύθυνση από Ε.0 Λάρδου- Λίνδου προς τους Πεύκους όταν συγκρούστηκε μετωπικά με μια μηχανή μάρκας Yamaha, την οποία οδηγούσε ο 23χρονος Ροδίτης. Ως αποτέλεσμα ήταν να ανατραπεί από την μηχανή, να σπάσει και τα δυο ζυγωματικά του προσώπου του και να μεταφερθεί επειγόντως στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» στην Αθήνα. Υπεβλήθη σε λεπτή χειρουργική επέμβαση προκειμένου να του τοποθετηθούν λάμες τιτανίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο αθλητής αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις χωρίς να έχει προσδιοριστεί η επάνοδός του, χάνοντας και ένα συμβόλαιο που αφορά σε αθλητικές επιδείξεις στο Λος Αντζελες, το οποίο θα του απέφερε ένα σεβαστό ποσό. Χθες ο 23χρονος ζήτησε την αναβολή της δίκης λόγω κωλύματος του συνηγόρου του και η δίκη προσδιορίστηκε για την 20η Μαΐου του 2022.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.