ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η Πολεμική Αεροπορία έλαβε μέρος στην άσκηση «Green Bridge» – Εντυπωσιάζουν οι εικόνες

Η Πολεμική Αεροπορία έλαβε μέρος στην άσκηση «Green Bridge» – Εντυπωσιάζουν οι εικόνες

Οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις έλαβαν μέρος στην αεροπορική άσκηση “Green Bridge” με δύο αεροσκάφη F-16 της 337 Μοίρας της 110 Πτέρυγας Μάχης και ένα C-27J της 354 Μοίρας της 112 Πτέρυγας Μάχης.

Όπως ανακοινώθηκε, νωρίτερα σήμερα, η άσκηση διεξήχθη στις 16 Σεπτεμβρίου στο πλαίσιο του προγράμματος στρατιωτικής συνεργασίας Ελλάδας – Βουλγαρίας.

Η Βουλγαρική Αεροπορία συμμετείχε στην άσκηση με δύο αεροσκάφη MIG-29. Κατά τη διάρκεια της άσκησης εκτελέσθηκαν διασυνοριακές επιχειρήσεις εναέριας αστυνόμευσης εντός των FIR Αθήνας και Σόφιας με σκοπό τη συνεκπαίδευση των πληρωμάτων αέρος και του προσωπικού του συστήματος Διοίκησης και Ελέγχου των δύο χωρών.

Η δραστηριότητα, προστίθεται στην ανακοίνωση, εντάσσεται στις διεθνείς συνεργασίες των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων με φίλες και σύμμαχες χώρες με σκοπό την αναβάθμιση των επιχειρησιακών ικανοτήτων τους, καθώς και την ανάδειξη του ρόλου της Ελλάδας στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων ως παράγοντας διασφάλισης της ειρήνης και της σταθερότητας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.