ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Νέα επεισόδια στο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης – Χημικά και πετροπόλεμος

Νέα επεισόδια στο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης – Χημικά και πετροπόλεμος

Για ακόμη μία ημέρα συνεχίζονται τα επεισόδια έξω από το ΕΠΑΛ Σταυρούπολης, με ομάδες νεαρών να πρωταγωνιστούν.

Άτομα με κουκούλες και κράνη επιδόθηκαν σε πετροπόλεμο στην περιοχή του ΕΠΑΛ Σταυρούπολης, λίγα λεπτά μετά τις 6 το απόγευμα της Τετάρτης (29.09.2021). Στη μέση βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας που προσπάθησαν να διαλύσουν τους συγκεντρωμένους, κάνοντας χρήση χημικών.

Στα επεισόδια που σημειώθηκαν το πρωί της Τετάρτης (29.09.2021), οι αστυνομικοί προχώρησαν συνολικά σε 40 προσαγωγές από τις οποίες 6 μετατράπηκαν σε συλλήψεις.

Παράλληλα, υπενθυμίζεται ότι σε ελέγχους στους εσωτερικούς χώρους του ΕΠΑΛ Σταυρούπολης εντοπίστηκαν μολότοφ, μαχαίρια, σουγιάδες και σιδερογροθιές.

Λίγα λεπτά αργότερα προσήχθησαν περίπου 10 άτομα.

Επιπλέον, κλιμάκιο της αντιτρομοκρατικής με ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο ερεύνησαν όλα τα σημεία του σχολικού συγκροτήματος, το οποίο αναμένεται να επαναλειτουργήσει κανονικά την Πέμπτη (30.09.2021).

Σχετικά με τα αιματηρά γεγονότα στο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης στη Θεσσαλονίκης ο Λευτέρης Οικονόμου ξεκαθάρισε στο Live News, πως το σχολείο την ώρα των επεισοδίων, ήταν σε λειτουργία και όχι υπό κατάληψη.

Λευτέρης Οικονόμου: Μηδενική ανοχή σε ακραίες συμπεριφορές

Ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη ανέφερε πως η ελληνική αστυνομία τήρησε ανάλογη στάση και με ψυχραιμία και σύνεση αντιμετώπισε την κατάσταση, σε συνεργασία και με εκπαιδευτικούς.

Επιπλέον, ο κ. Οικονόμου πρόσθεσε πως σε συνεννόηση με τις εισαγγελικές αρχές, 40 άτομα έχουν προσαχθεί έως τώρα και οι έρευνες είναι σε εξέλιξη.

Αυτό που ξεκαθάρισε, ωστόσο, ο κ. Οικονόμου ήταν πως το σχολείο την ώρα των επεισοδίων ήταν σε λειτουργία, όχι σε κατάληψη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Δεν θα επιδειχθεί ουδεμία ανοχή σε τέτοιου είδους ακραίες συμπεριφορές», κατέληξε ο υφυπουργός.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.