ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Σταυρούπολη: Αριστεροί για 4η μέρα έξω από το σχολείο – Δημιουργούν ένταση και δεν αφήνουν παιδιά να κάνουν μάθημα (upd)

Σταυρούπολη: Αριστεροί για 4η μέρα έξω από το σχολείο – Δημιουργούν ένταση και δεν αφήνουν παιδιά να κάνουν μάθημα (upd)

(Ανανέωση 9:10) Για τέταρτη συνεχόμενη μέρα ομάδα αριστερών διαδηλωτών συγκεντρώθηκε έξω από το ΕΠΑΛ Σταυρούπολης, δημιουργώντας ένταση.

Την ώρα που όλα τα ΜΜΕ κατακρίνουν τους μαθητές οι αριστεροί διαδηλωτές συγκεντρώνονται κάθε μέρα έξω από το σχολείο και δεν επιτρέπουν ουσιαστικά στους μαθητές να κάνουν μάθημα.

Νωρίς το πρωί, μάλιστα, σημειώθηκε ένταση ανάμεσα σε αστυνομικούς της ΕΛ.ΑΣ. και μέλη της ομοσπονδίας γονέων και της ΕΛΜΕ.

Οι διαπληκτισμοί και οι ένταση ξέσπασαν καθώς οι αστυνομικές δυνάμεις απαγορεύουν στους συγκεντρωμένους να πλησιάσουν τα σχολεία, όπως γράφει το thesstoday.gr.

Από πλευράς τους, οι συγκεντρωμένοι καταγγέλλουν την ΕΛ.ΑΣ. για τη στάση που κρατά και ζητούν να μιλήσουν με τους διευθυντές των δύο σχολείων.

Σημειώνεται πως ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Γονέων και Κηδεμόνων Κεντρικής Μακεδονίας, Θανάσης Κοκονάς, έχει ήδη συνομιλήσει με τον υποδιευθυντή του σχολείου ώστε να αποδεχθεί το αίτημά τους να εισέλθουν εντός του κτιρίου.

«Το σχολείο ανοίγει για τους φασίστες (έτσι χαρακτηρίζονται οι ανήλικοι μαθητές) αλλά όχι για την ομοσπονδία γονέων», υπογράμμισε ο κ. Κοκονάς στο ίδιο μέσο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.