ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αναστάτωση στην Ουάσινγκτον με ύποπτο όχημα έξω από το Ανώτατο Δικαστήριο – Συνελήφθη ο οδηγός (upd)

Αναστάτωση στην Ουάσινγκτον με ύποπτο όχημα έξω από το Ανώτατο Δικαστήριο – Συνελήφθη ο οδηγός (upd)

(Αρχικό κείμενο 17:22) Η αστυνομία του Καπιτωλίου γνωστοποίησε ότι προχώρησε στην σύλληψη ενός άνδρα από ένα ύποπτο όχημα που είχε σταθμεύσει μπροστά από το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ.

Για πρώτη φορά έπειτα από 19 μήνες, λόγω της πανδημίας, οι εννέα δικαστές του Ανωτάτου Δικαστηρίου μετέχουν δια ζώσης από χθες στις συνεδριάσεις και σήμερα το πρωί, τοπική ώρα, ήταν προγραμματισμένο να ακούσουν τα επιχειρήματα των δικηγόρων σε δύο υποθέσεις που αφορούν το κοινό ποινικό δίκαιο.

«Ο άνδρας συνελήφθη. Όλοι είναι ασφαλείς», ανέφερε η αστυνομία.

Η αστυνομία του Καπιτωλίου γνωστοποίησε το περιστατικό με ανάρτηση στο Twitter και πρόσθεσε αργότερα ότι ένας αστυνομικός έβγαλε τον οδηγό από ένα αυτοκίνητο SUV και τον συνέλαβε.


Όλοι οι δρόμοι γύρω από το κτίριο έχουν κλείσει προκειμένου να γίνουν οι έρευνες των Αρχών, μεταδίδει η αμερικανική Sun.

Κοντά στο σημείο, βρίσκεται επίσης το Καπιτώλιο και η βιβλιοθήκη του Κονγκρέσου.

Επίσης η περιοχή αποτελεί πόλο έλξης για τους τουρίστες καθώς βρίσκονται πολλά ιστορικά μνημεία στην συγκεκριμένη περιοχή.

Σύμφωνα με αμερικανικά Μέσα, η Αστυνομία της πρωτεύουσας ζητά από τους πολίτες να μην πλησιάζουν την περιοχή κοντά στο κτίριο του Ανώτατου Δικαστηρίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.