ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Μεσήλικας απήγαγε μέρα μεσημέρι μαθητή στη Βουλιαγμένη και τον θώπευε

Μεσήλικας απήγαγε μέρα μεσημέρι μαθητή στη Βουλιαγμένη και τον θώπευε

Σάλο έχει προκαλέσει η είδηση για έναν παιδόφιλο μεσήλικα που «άρπαξε» έναν 16χρονο μαθητή στη Βουλιαγμένη, τον επιβίβασε στο αυτοκίνητο του και άρχισε να του κάνει ανήθικες προτάσεις και να τον θωπεύει.

Το παιδί αντέδρασε, άρχισε να ουρλιάζει και τότε ο παιδόφιλος το «πέταξε» σε στάση στη Βούλα, πάτησε γκάζι και εξαφανίστηκε.

Ο μαθητής, σε κατάσταση σοκ, πήγε με τους γονείς του στο Τμήμα Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης και κατήγγειλε όσα εφιαλτικά έζησε. Μάλιστα, έδωσε περιγραφή του μεσήλικα παιδόφιλου, λέγοντας ότι μιλούσε ελληνικά και ήταν μετρίου αναστήματος ενώ έκανε λόγο για ένα γκρι όχημα.

Από τη στάση Καβουρίου

Όλα ξεκίνησαν στις 14:40 χθες το μεσημέρι. Ο 16χρονος μαθητής βρισκόταν στη στάση Καβουρίου στη Βουλιαγμένη με κατεύθυνση προς Γλυφάδα. Ξαφνικά τον πλησιάζει ενα γκρί όχημα και ο μεσήλικας οδηγός του πιάνει την κουβέντα.

Ο μαθητής είχε αργήσει στο φροντιστήριο, του είπε ότι έπρεπε να φύγει και τότε ο παιδόφιλος μεσήλικας του πρότεινε να επιβιβαστεί στο γκρί όχημα και να τον πάει στον προορισμό του. Το παιδί ανυποψίαστο δέχτηκε και τότε ο σάτυρος οδηγός έβαλε σε εφαρμογή το χυδαίο σχέδιό του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Άπλωσε το χέρι και άρχισε να θωπεύει το πόδι του μαθητή ψηλά στον μηρό. Το παιδί αντέδρασε και ο οδηγός του είπε να σταματήσουν κάπου να μιλήσουν. Ο μαθητής αρνήθηκε και ο μεσήλικας άρπαξε το πόδι του και συνέχισε να τον θωπεύει. Τότε ο 16χρονος άρχισε να ουρλιάζει και ο οδηγός αφού τον «πέταξε» σε στάση της Γλυφάδας εξαφανίστηκε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.