ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Δολοφονία 42χρονης στην Κυπαρισσία: Προφυλακίστηκε ο 39χρονος κατηγορούμενος

Δολοφονία 42χρονης στην Κυπαρισσία: Προφυλακίστηκε ο 39χρονος κατηγορούμενος

Μετά την ολοκλήρωση της απολογίας του 39χρονου Ρουμάνου, με τη σύμφωνη γνώμης ανακρίτριας και εισαγγελέως κρίθηκε προφυλακιστέος για τη δολοφονία της Μόνικας στην Κυπαρισσία.

Η 42χρονη είχε εξαφανιστεί από τον Φεβρουάριο και την 1η Σεπτεμβρίου βρέθηκε θαμμένη σε εμβρυακή στάση, μέσα σε τσιμέντο στην αυλή του σπιτιού τους, στην Κυπαρισσία.

Η απολογία του, έχοντας αναβληθεί δύο φορές, ξεκίνησε το πρωί της Τρίτης (5/10) και ολοκληρώθηκε το απόγευμα.

Ο κατηγορούμενος αρνείται τα πάντα και σύμφωνα με τον δικηγόρο του επιμένει για την αθωότητά του.

Νωρίτερα, βρέθηκε στα δικαστήρια της Καλαμάτας και πήρε αναβολή απ’ το τριμελές Εφετείο πλημμελημάτων, σε δίκη όπου πρωτόδικα είχε καταδικαστεί σε 12 μήνες φυλάκιση με αναστολή, για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, ύστερα από μήνυση που είχε κατάθεση εις βάρος του, η Μόνικα.

Θυμίζουμε ότι μετά την ταυτοποίηση της 42χρονης είχε εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψη εναντίον του 39χρονου.

Εκείνος, παραδόθηκε οικειοθελώς στις αρχές της Ολλανδίας. Τις προηγούμενες ημέρες εκδόθηκε στη χώρα μας και οδηγήθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας.

Τα στοιχεία είναι αμείλικτα

Σύμφωνα με την δικηγόρο της οικογένειας του θύματος, Ανθούλα Ανάσογλου, τα στοιχεία είναι αμείλικτα.

«Δε θα κάνω δημόσιο διάλογο με την υπεράσπιση. Τα στοιχεία είναι αμείλικτα. Υπήρχαν 19 κακοποιήσεις. 19 φορές η Μόνικα εισήχθη στο νοσοκομείο. Ήξερε και ο πρώην σύζυγος, και τα παιδιά της τι γινόταν. Το μικρό παιδί υποφέρει ακόμα από το ξύλο που έφαγε από τον κατηγορούμενο, του είχε σπάσει τα πόδια.

Υπάρχουν μαρτυρίες του πρώην συζύγου όταν η Μόνικα γύρισε πίσω στην οικογένειά της και πήγε και την άρπαξε ο 39χρονος από το νοσοκομείο. Όλοι αυτοί θα συνεισφέρουν στη δικαιοσύνη, μαζί με τα στοιχεία που έχουμε. Θα έρθει ο πρώην σύζυγος, η αδερφή της από την Ιταλία και ο μεγάλος γιος της Μόνικας», είπε η κ. Ανάσογλου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η Μόνικα δεν είχε συμπαράσταση για να μπορέσει να ξεπεράσει το φόβο. Ήταν ένας άνθρωπος που κακοποιήθηκε βάναυσα και πίστευε ότι του αξίζει, οδηγήθηκε σε σκαλοπάτι αλκοολισμού, και έγινε έρμαιο. Στη Μόνικα δεν έδινε κανείς ένα χέρι βοήθειας. Πρέπει να είναι πάνω από 10 οι καταγγελίες για τον 39χρονο», πρόσθεσε η ίδια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.