ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Κρίθηκε προφυλακιστέος ο λιμενικός – Αναβλήθηκε η συνέντευξη Τύπου του Α.Γκλέτσου

Κρίθηκε προφυλακιστέος ο λιμενικός – Αναβλήθηκε η συνέντευξη Τύπου του Α.Γκλέτσου

Αναβλήθηκε η σημερινή συνέντευξη Τύπου του Απόστολου Γκλέτσου για την υπόθεση διακίνησης κοκαΐνης, στην οποία φέρεται να εμπλέκεται το όνομά του.

Όπως είχε ανακοινώσει ο δημοφιλής ηθοποιός, σήμερα στις 12 το μεσημέρι θα έδινε συνέντευξη Τύπου σε στούντιο στα Μελίσσια προκειμένου να λύσει κάθε απορία για την εμπλοκή του ονόματός του σε κύκλωμα κοκαΐνης, από το οποίο φέρεται να προμηθεύονταν ναρκωτικά για προσωπική του χρήση. Κάτι που ο Απόστολος Γκλέτσος διαψεύδει από την πρώτη στιγμή, αφού, όπως λέει, κάτι τέτοιο θα ήταν καταστροφικό με τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει. Σύμφωνα με τον ηθοποιό, η συνέντευξη αναβάλλεται γιατί μιλώντας με την παραγωγή του σίριαλ στο οποίο συμμετέχει αυτό το διάστημα, δεν υπήρχε το χρονικό περιθώριο για κάτι τέτοιο. Έτσι, όπως είπε, θα βρει μία άλλη μέρα για τη συνέντευξη προκειμένου να μιλήσει για όλα.

Στο μεταξύ, προφυλακιστέος κρίθηκε με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέως Λαμίας, ο 47χρονος λιμενικός που κατηγορείται για διακίνηση ναρκωτικών στην περιοχή της ανατολικής Φθιώτιδας. Την απόφαση έκριναν ως υπερβολική οι συνήγοροι υπεράσπισης καθώς υποστήριξαν ότι πρόκειται για απλό χρήστη και όχι για διακινητή. «Ό,τι έγινε έγινε μεταξύ μιας παρέας φίλων και συγγενών», είπε ένας εκ των συνηγόρων του λιμενικού, προσθέτοντας ότι υπάρχει μια αντινομία αφού «οι φερόμενοι ως προμηθευτές έχουν βγει με περιοριστικούς όρους, ενώ αυτός που τα πήρε θα κρατηθεί προσωρινά…». Οι υπόλοιποι συλληφθέντες, οι τέσσερις που απολογήθηκαν χθες, αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους, όπως και ένας ακόμη 41χρονος, που είχε αφεθεί από την αρχή ελεύθερος με προφορική εντολή εισαγγελέα.

Η υπόθεση φέρεται να ξεκίνησε από μία ανώνυμη καταγγελία που έφτασε στην Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας, σχετικά με την εμπλοκή του λιμενικού και τουλάχιστον τεσσάρων ακόμη κατοίκων της ευρύτερης περιοχής της Στυλίδας για διακίνηση ναρκωτικών και παράνομη αλιεία σε απαγορευμένη περιοχή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μετά από παρακολουθήσεις και καταγραφή συνομιλιών έξι περίπου μηνών, η έρευνα είχε ως αποτέλεσμα να συλληφθούν έξι άτομα, μεταξύ των οποίων και ο 47χρονος λιμενικός. Η δικογραφία περιλαμβάνει εκατοντάδες σελίδες απομαγνητοφωνημένων συνομιλιών, οι οποίες μπλέκουν και άλλα μέλη στο κύκλωμα αλλά και πελάτες – μεταξύ άλλων και ο γνωστός ηθοποιός.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.