ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Η Ι.Παλιοσπύρου επικοινώνησε με τις αδερφές που βιάστηκαν από την μητέρα τους

Η Ι.Παλιοσπύρου επικοινώνησε με τις αδερφές που βιάστηκαν από την μητέρα τους

Σάλος έχει ξεσπάσει γύρω από την υπόθεση με πρωταγωνίστριες δύο αδερφές που κακοποιήθηκαν από την μητέρα τους στη Θεσσαλονίκη.

Η περίπτωση των δύο κοριτσιών που προσπαθούν να σταθούν στα πόδια τους μετά από τις τραυματικές εμπειρίες που βίωσαν μέσα στην ίδια τους την οικογένεια, ευαισθητοποίησε την Ιωάννα Παλιοσπύρου η οποία επικοινώνησε μαζί τους. Παρά το γεγονός ότι η ίδια διανύει μια δύσκολη και απαιτητική περίοδο καθώς έχει ξεκινήσει η δίκη για την επίθεση σε βάρος της με βιτριόλι, η Ιωάννα Παλιοσπύρου αποδεικνύει ότι διαθέτει ψυχική δύναμη αρκετή για να προσφέρει κουράγιο και συμπαράσταση σε άλλους ανθρώπους που την χρειάζονται εξίσου.

Οι δύο αδερφές θέλησαν να ευχαριστήσουν δημόσια την Ιωάννα που επικοινώνησε μαζί τους και ανέφεραν μιλώντας στην εκπομπή Live-News: «Ένιωσα πολύ συγκινημένη από αυτά που μας είπε και μας έκανε να νοιώσουμε τρομερή ανακούφιση με τα λόγια της. Μας ανέφερε διάφορα πράγματα, για το νοσοκομείο, για το πώς έζησε την εμπειρία της γενικότερα και εκεί που συνδεόμαστε με την Ιωάννα, είναι ότι και οι τρεις μας, μας έχουν κάνει κακό στο σώμα μας και στην ψυχή μας, οπότε έχουμε μία σύνδεση με αυτή τη γυναίκα. Μας βοήθησε πάρα πολύ με αυτά που μας είπε. Μας ανακούφισε ψυχολογικά» δήλωσε η 20χρονη αδερφή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω την κ. Ιωάννα με το βιτριόλι, έδειξε πολύ μεγάλη ευαισθησία και είπε ότι θα είναι στο πλευρό μας. Μας πήρε τηλέφωνο και μας είπε ότι στενοχωρήθηκε πάρα πολύ κι ότι θα είναι δίπλα μας και θα μας βοηθήσει» είπε η 15χρονη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.