ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Λαμία: Νεκρός ο 30χρονος αλλοδαπός που δέχθηκε επίθεση με τσεκούρι – Αναζητείται ο Πακιστανός δράστης

Λαμία: Νεκρός ο 30χρονος  αλλοδαπός που δέχθηκε επίθεση με τσεκούρι – Αναζητείται ο Πακιστανός δράστης

Δεν άντεξε και κατέληξε ο 30χρονος που δέχθηκε επίθεση με τσεκούρι από άνδρα στο σπίτι που διέμεναν στο Μόδι του Δήμου Αμφίκλειας – Ελάτειας.

Ο άνδρας ήταν διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Λαμίας με βαρύτατα τραύματα στο κεφάλι, σύμφωνα με το lamiareport.gr.

Ο άνδρας δούλευε εποχιακά στην περιοχή και έμενε στο ίδιο σπίτι με τουλάχιστον άλλα έξι άτομα, ανάμεσά τους και ένας 37χρονος που φέρεται να είναι και ο δράστης της δολοφονικής επίθεσης.

Οκτώ προσαγωγές

Την υπόθεση έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας, η οποία προχώρησε σε οκτώ προσαγωγές ομοεθνών του.

Οι πέντε εξ αυτών ζούσαν στο ίδιο σπίτι με τον 30χρονο, όπως και ένας 37χρονος τον οποίο υπέδειξαν ως τον άνθρωπο που του έδωσε το δολοφονικό χτύπημα με το τσεκούρι.

Ο τελευταίος, εξαφανίστηκε και αναζητείται, το ίδιο και ο ιδιοκτήτης των παραγκών που έμεναν οι αλλοδαποί προκειμένου να δώσει στοιχεία για το ποιοι έμεναν σε αυτές.

Το χρονικό

Όλα συνέβησαν νωρίς το πρωί της Πέμπτης, όταν ξέσπασε καυγάς μεταξύ τους.

Όταν επενέβησαν οι Αρχές, εντόπισαν τον άνδρα -ο οποίος κατάγεται από το Πακιστάν- αιμόφυρτο με πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι. Άμεσα μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Αμφίκλειας και από εκεί έφυγε επειγόντως για το Νοσοκομείο Λαμίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στις 9:00 το πρωί εισήχθη στο χειρουργείο και παρά τις πολύωρες προσπάθειες των γιατρών και του νοσηλευτικού προσωπικού, κατέληξε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.