ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Καταγγελία 36χρονης όταν έμαθε ότι ο εραστής της ήταν παντρεμένος: «Με εξανάγκαζε σε ανταλλαγή συντρόφων και όργια»

Καταγγελία 36χρονης όταν έμαθε ότι ο εραστής της ήταν παντρεμένος: «Με εξανάγκαζε σε ανταλλαγή συντρόφων και όργια»

Συγκλονιστική είναι η καταγγελία μίας 36χρονης γυναίκας, που αναφέρει ότι ο 53χρονος σύντροφός της την εξανάγκαζε σε βραδιές ανταλλαγής συντρόφων, ενώ βιαζόταν ομαδικά.

Η 36χρονη αποφάσισε να περάσει το κατώφλι της Ασφάλειας και να μιλήσει, όταν δύο μήνες μετά τον χωρισμό τους, ο πρώην σύντροφός της προκάλεσε ζημιές στο αυτοκίνητό της, μη μπορώντας να δεχτεί ότι η σχέση τους έλαβε τέλος.

Η πλευρά του 53χρονου ισχυρίζεται ότι υπάρχουν βίντεο και φωτογραφίες που αποδεικνύουν ότι όλα γίνονταν με την σύμφωνη γνώμη της 36χρονης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, η 36χρονη κατήγγειλε πως ουκ ολίγες φορές ο 53χρονος την εξανάγκαζε με απειλές σε βραδιές swinging, δηλαδή ανταλλαγής συντρόφων με άλλα ζευγάρια, χωρίς εκείνη να το θέλει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η 36χρονη υποστηρίζει ότι μόλις πρόσφατα ανακάλυψε ότι ο άνθρωπος, με τον οποίο είχε συνάψει σχέση, έκανε διπλή ζωή, καθώς είναι παντρεμένος μ’ ένα παιδί 22 ετών, γεγονός το οποίο εκείνη, λέει πως αγνοούσε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.