ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ασπρόπυργος: Εντόπισαν βρέφος παρατημένο στο δρόμο και τρία παιδιά κλειδωμένα σε πορτ μπαγκάζ

Ασπρόπυργος: Εντόπισαν βρέφος παρατημένο στο δρόμο και τρία παιδιά κλειδωμένα σε πορτ μπαγκάζ

Σάλο έχει προκαλέσει ένα πρωτοφανές περιστατικό εγκατάλειψης παιδιών που σημειώθηκε πριν από δυο ημέρες στον Ασπρόπυργο, το οποίο περιλαμβάνει πέντε νήπια.

Όλα ξεκίνησαν όταν η αστυνομία ειδοποιήθηκε για ένα βρέφος, ηλικίας περίπου ενός έτους, το οποίο βρισκόταν παρατημένο και χτυπημένο σε δρόμο στον Ασπρόπυργο.

Ωστόσο αυτό δεν είναι το μοναδικό που βρήκαν όταν έφτασαν στο σημείο. Μέσα σε σταθμευμένο όχημα κοντά στο βρέφος, βρέθηκε κλειδωμένο ακόμα ένα νήπιο.

Όμως, η σοκαριστική ιστορία δεν τελειώνει εδώ. Οι αστυνομικοί άκουσαν κι άλλα κλάματα, τα οποία έρχονταν από το πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου. Όταν το άνοιξαν βρήκαν κλειδωμένα ακόμα τρία νήπια.

Εντοπίστηκε μια 13χρονη

Οι αστυνομικοί εντόπισαν μια 13χρονη, η οποία υποστήριξε ότι οι μητέρες των παιδιών, ηλικίας περίπου 25 και 27 ετών, της τα είχαν παραδώσει για να τα κρατά και η ίδια τα κλείδωσε στο αυτοκίνητο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα παιδιά έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο Παίδων, ενώ συντάχθηκε δικογραφία για τις δύο μητέρες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.