ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Οι γονείς του Κ.Κατσίφα ζητούν την παρέμβαση του Κ.Μητσοτάκη: «Θέλουμε δικαιοσύνη»

Οι γονείς του Κ.Κατσίφα ζητούν την παρέμβαση του Κ.Μητσοτάκη: «Θέλουμε δικαιοσύνη»

Ξεσπούν οι γονείς του ήρωα Κωνσταντίνου Κατσίφα ο οποίος δολοφονήθηκε πριν από περίπου τρία χρόνια στους Βουλιαράτες της Δρόπολης και ζητούν την παρέμβαση μέχρι και του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο λόγος είναι η πρόταση της Εισαγγελίας Αργυροκάστρου, η οποία είχε προτείνει να κλείσει το θέμα και να χαρακτηριστεί ο θάνατος του 35χρονου ως «αυτοκτονία», κάτι που τελικά απορρίφθηκε από το Δικαστήριο.

«Δικαιοσύνη ζητάμε. Να βγει το πόρισμα και να βοηθήσει ο πρωθυπουργός της Ελλάδος γατί είμαστε στο έλεος του Θεού», λένε χαρακτηριστικά Γιάννης και Βασιλική Κατσίφα.

Σύμφωνα με τη Βασιλική Κατσίφα, η οικογένεια έχει λάβει κάποια έγγραφα από την Εισαγγελία, στα οποία αναφέρεται ότι ο γιος της «έχει δύο τρύπες στο πιγούνι», ενώ γίνεται λόγος για «αυτοκτονία».

Οι γονείς του Κωνσταντίνου ζητούν δικαίωση και αναρωτιούνται: «Η δικαίωση είναι να βγει η αλήθεια γιατί τον δολοφόνησαν. Ισχυρίζονται ότι πρόβαλε αντίσταση και ότι έγινε ανταλλαγή πυρών. Να μας το αποδείξουν Αν υπήρχε δικαιοσύνη ας συλλάμβαναν το παιδί μας. Γιατί να το εκτελέσουν επιτόπου;»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όσο για τους χαρακτηρισμούς που αποδόθηκαν στον 35χρονο, οι γονείς του υποστηρίζουν: «Δεν ήταν τρομοκράτης ή εθνικιστής όπως τον περιγράφουν τα αλβανικά μέσα αλλά ενδιαφερόταν μόνο για την προάσπιση των δικαιωμάτων της ελληνικής μειονότητας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.