ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Εργατικό ατύχημα στο Χάβαρι Πύργου – Εργάτης καταπλακώθηκε από χώματα

Εργατικό ατύχημα στο Χάβαρι Πύργου – Εργάτης καταπλακώθηκε από χώματα

Στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση μεταφέρθηκε ένας εργάτης στο Χάβαρι Πύργου, καθώς καταπλακώθηκε από χώματα κατά τη διάρκεια της δουλειάς του.

Ο άνδρας εργαζόταν σε βάθος τεσσάρων μέτρων για την επισκευή του αγωγού ύδρευσης, όταν τα χώματα υποχώρησαν και έπεσαν πάνω του με αποτέλεσμα να τον καταπλακώσουν.

Όλα έγιναν, όταν οι δύο εργάτες, σύμφωνα με πληροφορίες, ξεκίνησαν να αφαιρούν τμήματα ενός σπασμένου αγωγού για να τοποθετούσαν στη συνέχεια καινούργια. Ο αγωγός είχε σπάσει από το πρωί της Δευτέρας (18/10) με αποτέλεσμα να έχει διακοπεί η παροχή νερού στο χωριό.

Ενώ οι δύο εργάτες αφαιρούσαν τα τμήματα του παλιού αγωγού, τα χώματα «υποχώρησαν» με αποτέλεσμα ο ένας εκ των δύο να καταπλακωθεί από αυτά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο άλλος εργάτης δεν έχασε την ψυχραιμία του και άρχισε με ένα φτυάρι να αφαιρεί τα χώματα. Μέσα σε λίγα λεπτά κατάφερε να απεγκλωβίσει τον συνάδελφό του, ο οποίος μεταφέρθηκε σοκαρισμένος και σε κακή κατάσταση στο Νοσοκομείο Πύργου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.