ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Τραγικό τέλος για τουρίστριες στο Μεξικό – Νεκρές σε ανταλλαγή πυρών συμμοριών

Τραγικό τέλος για τουρίστριες στο Μεξικό – Νεκρές σε ανταλλαγή πυρών συμμοριών

Άδοξο τέλος μπήκε στις διακοπές δύο γυναικών στο Μεξικό, καθώς βρέθηκαν τυχαία σε ανταλλαγή πυρών αντίπαλων συμμοριών και έπεσαν νεκρές.

Τρεις ακόμη τουρίστες τραυματίστηκαν από τους πυροβολισμούς και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Σημειώνεται πως οι πυροβολισμοί, που είχαν ως αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό των τουριστριών, σημειώθηκαν στην παραθαλάσσια πόλη Τουλούμ (νοτιοανατολικά) του Μεξικό στις ακτές της Καραϊβικής στη χερσόνησο Γιουκατάν.

«Δύο αλλοδαποί σκοτώθηκαν και τρεις ακόμη τραυματίστηκαν από ανταλλαγή πυρών μέσα σε ένα κατάστημα», ανέφερε στο Twitter η εισαγγελία της Πολιτείας Κουιντάνα Ρου, όπου βρίσκεται η Τουλούμ, ένα από τα τουριστικά θέρετρα του Μεξικού.

Στη συνέχεια, η εισαγγελία γνωστοποίησε στο Γαλλικό Πρακτορείο τις εθνικότητες των θυμάτων.

Πρόκειται για «σύγκρουση» μεταξύ αντίπαλων συμμοριών που επιδίδονται σε εμπορία ναρκωτικών, πρόσθεσε η εισαγγελία. Ένα από τα θύματα «πέθανε επί τόπου και το άλλο, στο νοσοκομείο».

Ένας από τους δράστες συνελήφθη, δήλωσε ο δήμαρχος της Τουλούμ, Μαρτσιάνο Ντζούλ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα πέντε θύματα χτυπήθηκαν από αδέσποτες σφαίρες κατά την ανταλλαγή πυρών, και δεν έχουν καμία σχέση με τους εγκληματίες, πρόσθεσε ο δήμαρχος στο τηλεοπτικό δίκτυο Milenio.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.