ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Επίθεση με βιτριόλι – Τα πρώτα λόγια της Έφης όταν την συνέλαβαν οι αστυνομικοί

Επίθεση με βιτριόλι – Τα πρώτα λόγια της Έφης όταν την συνέλαβαν οι αστυνομικοί

Στην φυλακή οδηγήθηκε η Έφη Κακαράντζουλα, για την επίθεση με βιτριόλι που είχε πραγματοποιήσει πριν από ενάμισι χρόνο κατά της Ιωάννας Παλιοσπύρου.

Στην υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο, έκανε περισσότερο εντύπωση η ψυχρή στάση της κατηγορούμενης μέχρι και το τέλος της δίκης.

Ο ένας από τους αστυνομικούς που ενεπλάκησαν στην εξιχνίαση του εγκλήματος, Γιάννης Σγουρός, μίλησε για την υπόθεση και για τα πρώτα λόγια της Έφης, αλλά και για τα βήματα που ακολούθησαν και έριξαν φως στην υπόθεση.

Ο κ. Σγουρός ήταν και ο αστυνομικός που συνέλαβε την 26χρονη δράστιδα, ανέλυσε το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας έξω από την εργασία της άτυχης Ιωάννας όπου δέχτηκε την επίθεση με το καυστικό υγρό.

Ωστόσο, ανέφερε πως το πρώτο στοιχείο της Ασφάλειας ήταν οι πινακίδες κυκλοφορίας του ταξί με το οποί διέφυγε η δράστιδα.

Η σύλληψη της 26χρονης

Αναφερόμενος στη σύλληψη της 26χρονης, ο αστυνομικός μετέφερε τα λόγια της:

«Τι θέλει η Ασφάλεια από εμένα;», αυτό ήταν το πρώτο πράγμα που μας είπε όταν φτάσαμε στην πόρτα της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εννοούσε ότι δεν είχε καμία σχέση, καμία τριβή, με την Αστυνομία και την Ασφάλεια. Στο σπίτι της βρήκαμε την περούκα και το καρτοτηλέφωνο. Σχεδίασε την επίθεση, την διέπραξε, θεώρησε ότι πέτυχε, αλλά δεν πέταξε τα πειστήρια. Ήταν τα τρόπαιά της.», αναφέρει ο αστυνομικός.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.