«Άσφαιρες» και απροστάτευτες έρχονται οι FDI-Belharra! Απίστευτο;

Σφοδρό τροχαίο ατύχημα με τουλάχιστον έναν σοβαρά τραυματία στην Κρήτη

Τρία ασθενοφόρα επιστρατεύτηκαν

Σφοδρό τροχαίο ατύχημα με τουλάχιστον έναν σοβαρά τραυματία στην Κρήτη

Σφοδρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στον ΒΟΑΚ όταν ΙΧ όχημα εξετράπη της πορείας του κάτω από άγνωστη αιτία, με αποτέλεσμα να προσκρούσει στο διαχωριστικό στηθαίο.

Το συμβάν σημειώθηκε στο ύψος του Πέτρινου Πύργου, με κατεύθυνση Ηράκλειο – Άγιος Νικόλαος και όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, η πρόσκρουση ήταν τόσο δυνατή που το αυτοκίνητο μετατράπηκε σε μια άμορφη μάζα, ενώ στο σημείο χρειάστηκε να σπεύσουν τρία ασθενοφόρα!

Σύμφωνα, εξάλλου, με πληροφορίες του ekriti.gr, στο σημείο μετέβησαν εγκαίρως και δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ωστόσο ο οδηγός του οχήματος, ο οποίος φέρεται να έχει τραυματιστεί σοβαρά, είχε ήδη απεγκλωβιστεί και παραληφθεί από το ΕΚΑΒ, προκειμένου να διακομισθεί στο Βενιζέλειο νοσοκομείο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
defencenet.ru
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.