ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτό το 9,9% του Βελόπουλου ΄διαβάζεται και ανάποδα: 6,6%. Και αν...

Θεσσαλονίκη: Aποκαλύψεις για το δυστύχημα με τον ντελιβερά – Χωρίς δίπλωμα ο οδηγός του αυτοκινήτου

Το τροχαίο που στοίχισε τη ζωή σε άνδρα

Θεσσαλονίκη: Aποκαλύψεις για το δυστύχημα με τον ντελιβερά – Χωρίς δίπλωμα ο οδηγός του αυτοκινήτου

Ολοένα και περισσότερες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το τροχαίο δυστύχημα στη Θεσσαλονίκη, με θύμα έναν διανομέα.

Ο 20χρονος που οδηγούσε το αυτοκίνητο του θείου του είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα στη λεωφόρο Παπανδρέου της Θεσσαλονίκης και παραβίασε τρεις φωτεινούς σηματοδότες. Ο άτυχος 47χρονος, πατέρας δύο παιδιών έστριψε από τη Μαρτίου στη Λεωφόρο Παπανδρέου αφού είχε ανάψει το πράσινο.

Ο νεαρός αρχικά όταν αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί άρχισε να τρέχει στα γύρω στενά, ωστόσο οι περαστικοί τον σταμάτησαν και γύρισε πίσω στον τόπο του δυστυχήματος όπου και συνελήφθη. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες δεν είχε δίπλωμα οδήγησης.

Τραγική ειρωνεία το γεγονός ότι η 16χρονη κόρη του 47χρονου, την ώρα που έγινε το δυστύχημα ήταν στην περιοχή, χωρίς ωστόσο να αντιληφθεί ότι το θύμα ήταν ο πατέρας της.

Συντετριμμένη και οργισμένη είναι η μητέρα του ντελιβερά

«Ο γιος μου δούλευε χθες βράδυ. Βρέθηκε στο δρόμο του ένας νεαρός, ο οποίος έτρεχε σαν τον παλαβό, πέρασε τρία κόκκινα φανάρια και στο τρίτο παρέσυρε τον γιο μου. Η μηχανή του έγινε ένα μάτσο σίδερα. Τίποτα δεν έμεινε. Τόσο έντονη, τόσο σφοδρή ήταν η σύγκρουση» μας λέει η μητέρα του άτυχου ντελιβερά και συνεχίζει:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο οδηγός του αυτοκινήτου προσπάθησε να φύγει, όμως ευτυχώς τον έπιασαν. Δυστυχώς πολλά τέτοια συμβαίνουν, συνέβη και στο παιδί μου. Κάποιοι που ήταν εκεί στο σημείο φώναξαν αστυνομία, ασθενοφόρο και τον μετέφεραν στο Ιπποκράτειο και μετά μάθαμε και εμείς το κακό που έγινε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.