ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Τραγωδία στο Χόλιγουντ: Σενάριο ότι ο Α.Μπάλντουιν είναι θύμα συνομωσίας

Δεν αποκλείεται πιθανό σαμποτάζ

Τραγωδία στο Χόλιγουντ: Σενάριο ότι ο Α.Μπάλντουιν είναι θύμα συνομωσίας

Όλα τα σενάρια εξετάζονται γύρω από την τραγωδία που σημειώθηκε στο Χόλιγουντ με πρωταγωνιστή τον Άλεκ Μπάλντουιν.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν πολλά σενάρια για ότι συνέβη στα γυρίσματα της ταινίας Rust που αρχίζει και «βρωμάει».

Τώρα ακούμε πως το όλο σκηνικό του πυροβολισμό ίσως και να ήταν στημένο, τουλάχιστον έτι λέει ο δικηγόρος του τεχνικού που είχε υπό την ευθύνη του τα όπλα της ταινίας.

Ο Τζέισον Μπόουλς είπε ότι η πελάτισσά του, η Χάνα Γκουτιέρες, είχε βγάλει τα πυρομαχικά από ένα κουτί που πίστευε ότι περιείχε μόνο πλασματικά βλήματα.

Πρόσθεσε δε, ότι σκέφτηκε πως είναι πιθανό κάποιος να τοποθέτησε επίτηδες πραγματικές σφαίρες, που μοιάζουν με ψεύτικες στο κουτί.

«Φοβόμαστε ότι αυτό θα μπορούσε να έχει συμβεί εδώ, ότι κάποιος δηλαδή σκόπευε να σαμποτάρει αυτό το σετ με πραγματικά πυρά», είπε ο Μπόουλς στην εκπομπή Good Morning America του τηλεοπτικού δικτύου ABC.

Μια εκπρόσωπος της Rust Movie Productions, δεν σχολίασε σχετικά. Η εταιρεία είπε ότι ερευνά το περιστατικό και δεν είχε λάβει επίσημες καταγγελίες σχετικά με την ασφάλεια στο σετ στη Σάντα Φε του Νέου Μεξικού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το θέμα λοιπόν δεν έχει λήξει ακόμη όπως φαίνεται και σίγουρα θα έχουμε εξελίξεις στο μέλλον μιας και τίποτα δεν είναι ξεκάθαρο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.