ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Βόλος: Ξυλοκόπησε την σύντροφό του όμως αφέθηκε ελεύθερος – Την απειλούσε με σφυρί

Επειδή η γυναίκα δήλωσε ότι δεν επιθυμεί την δίωξή του

Βόλος: Ξυλοκόπησε την σύντροφό του όμως αφέθηκε ελεύθερος – Την απειλούσε με σφυρί

Μία 55χρονη γυναίκα δέχθηκε επίθεση από τον σύντροφό της με μπουνιές και κλωτσιές, ενώ την απείλησε ότι θα την χτυπήσει με σφυρί, στον Βόλο.

Στον Ξενώνα Κακοποιημένων Γυναικών του Δήμου Βόλου φιλοξενείται με εντολή της Εισαγγελίας, όπως ζήτησε και η ίδια.

Η γυναίκα κατάφερε να ξεφύγει από το σπίτι του 45χρονου συντρόφου της σε χωριό του Δήμου Νοτίου Πηλίου, όπου την είχε κλειδώσει αφού προηγουμένως την είχε χτυπήσει αλύπητα με γροθιές και κλωτσιές, της είχε πάρει τα κλειδιά του αυτοκινήτου της και την είχε απειλήσει ότι θα την χτυπούσε με ένα σφυρί! Μετά την καταγγελία της στο αστυνομικό τμήμα Νοτίου Πηλίου, ο “νταής” συνελήφθη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Βόλου του άσκησε δίωξη για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη, τελεσθείσα και σε απόπειρα, ενδοοικογενειακή απειλή και παράνομη βία και τον παρέπεμψε να δικαστεί από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου. Όμως, η δίκη αναβλήθηκε για την ερχόμενη Πέμπτη και ο 45χρονος αφέθηκε ελεύθερος υπό τον όρο να μην προσεγγίσει τη γυναίκα και να μην έχει μαζί της προσωπική ή τηλεφωνική επαφή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.