ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κρήτη: Φυλακίστηκε ο 32χρονος που κατηγορείται ότι κακοποίησε σεξουαλικά τη γυναίκα του

Με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα

Κρήτη: Φυλακίστηκε ο 32χρονος που κατηγορείται ότι κακοποίησε σεξουαλικά τη γυναίκα του

Τον δρόμο προς την φυλακή αναμένεται να πάρει ο 32χρονος που κατηγορείται ότι χτύπησε και κακοποίησε σεξουαλικά τη γυναίκα του, στο Ηράκλειο Κρήτης.

Σύμφωνα με το cretapost.gr, ο κατηγορούμενος απολογήθηκε την Δευτέρα (08/11) ενώπιον του ανακριτή και φέρεται ότι να αποδέχτηκε πως την χτύπησε, ενώ αρνείται κατηγορηματικά ότι τη βίασε και την κλείδωσε.

Ο 32χρονος κρίθηκε προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα.

Όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα, ο άνδρας κατά τη διάρκεια καυγά άρχισε να ξυλοκοπεί τη σύζυγό του με κλωτσιές και μπουνιές, ενώ φέρεται να την εξανάγκασε σε ερωτική συνεύρεση.

Στη συνέχεια, η 23χρονη κατήγγειλε το περιστατικό στις Αρχές, όταν κατάφερε να την πάρει η αδερφή της από το σπίτι για να πάνε να πιούν έναν καφέ.

Λίγο μετά την καταγγελία, η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του συζύγου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το νεαρό ζευγάρι ήταν παντρεμένο, ενώ είχε και παιδί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.