ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Θεσσαλονίκη: Δεκάδες προσαγωγές για τα επεισόδια στην πορεία για την επέτειο της δολοφονίας του Α.Γρηγορόπουλου

Νωρίτερα οι διαδηλωτές επιτέθηκαν στις αστυνομικές δυνάμεις με μολότοφ, με αποτέλεσμα οι τελευταίες να κάνουν χρήση χημικών

Θεσσαλονίκη: Δεκάδες προσαγωγές για τα επεισόδια στην πορεία για την επέτειο της δολοφονίας του Α.Γρηγορόπουλου

Σε προσαγωγές προχωρούν οι Αρχές έπειτα από τα επεισόδια που διαδραματίστηκαν μετά το τέλος της πορείας για την 13η επέτειο της δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου.

Σύμφωνα με το grtimes.gr σε ολόκληρο το κέντρο της πόλης, αστυνομικές δυνάμεις «χτενίζουν» τα πάντα και προσαγάγουν άτομα που φέρονται να συμμετείχαν στα επεισόδια. Προσαγωγές έχουν σημειωθεί και επί της Ίωνος Δραγούμη με Τσιμισκή, αλλά και στην είσοδο του λιμανιού της πόλης.

Υπενθυμίζεται πως η πορεία των αντιεξουσιαστών ξεκίνησε από την πλατεία Καμάρας, όπου νωρίτερα πραγματοποίησαν συγκέντρωση. Οι διαδηλωτές κινήθηκαν στην οδό Εγνατία, με μέτωπο ανατολικά.

Μέλη οργανώσεων της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς, καθώς και φοιτητικές παρατάξεις ξεκίνησαν το απόγευμα της Δευτέρας πορεία από το άγαλμα Βενιζέλου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

“Ο Αλέξης ζει, σε αγώνες μας καλεί, ενάντια σε καταστολή, φτώχεια και ταξικούς φραγμούς” φώναζαν οι διαδηλωτές, οποίοι είχαν συγκεντρωθεί στο Άγαλμα Βενιζέλου. Λίγο αργότερα οι διαδηλωτές επιτέθηκαν στις αστυνομικές δυνάμεις με μολότοφ, με αποτέλεσμα οι τελευταίες να κάνουν χρήση χημικών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.