ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Στην Σερβία ο στρατηγός Κ. Φλώρος – Άξονας συνεργασίας στα Βαλκάνια

Στην Σερβία ο στρατηγός Κ. Φλώρος – Άξονας συνεργασίας στα Βαλκάνια

Μπορεί η Ελλάδα να έχει θέσει ως προτεραιότητα τη συνεχή ενίσχυση της αμυντικής συνεργασίας με χώρες της Ανατολικής Μεσογείου, όπως το Ισραήλ και η Αίγυπτος, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις δεν προωθούν τη συνεργασία και με άλλες χώρες της ευρύτερης της περιοχής.

Το ΓΕΕΘΑ και ο Αρχηγός, Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος επιχειρούν να αναπτύξουν ισχυρές σχέσεις σε στρατιωτικό επίπεδο και με τα κράτη των Βαλκανίων, με στόχο τη δημιουργία ενός άξονα σταθερότητας στην περιοχή, απέναντι στις βλέψεις της Τουρκίας.

Στο πλαίσιο αυτό, την Τετάρτη 08 Δεκεμβρίου 2021, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος θα μεταβεί στη Σερβία όπου θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη, κατόπιν πρόσκλησης από τον ομόλογό του Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Άμυνας της Σερβίας Στρατηγό Milan Mojsilović.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ενισχύοντας την αμυντική συνεργασία με κράτη όπως η Βουλγαρία, τα Σκόπια, η Αλβανία, η Ρουμανία και η Σερβία, η Χώρα μας καταφέρνει να ενδυναμώνει ακόμη περισσότερο το ρόλο της ως πυλώνας ασφαλείας στα Βαλκάνια, ενώ παράλληλα στέλνει μήνυμα αποτροπής στην Άγκυρα και στα σχέδιά της για διείσδυση στα Βαλκάνια, ειδικά στις χώρες με μουσουλμανικό στοιχείο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.