Το Ιράν απέδειξε πολλά σε αυτόν τον πόλεμο...

Έρευνα στις φυλακές Κορυδαλλού: Εντοπίστηκαν 12 συσκευασίες ηρωίνης σε κοινόχρηστους χώρους

Το περιστατικό αξιολογείται και από πειθαρχικής πλευράς

Έρευνα στις φυλακές Κορυδαλλού: Εντοπίστηκαν 12 συσκευασίες ηρωίνης σε κοινόχρηστους χώρους

Σωφρονιστικοί υπάλληλοι, πραγματοποίησαν χθες βράδυ έκτακτη έρευνα σε κοινόχρηστους χώρους πτέρυγας του Καταστήματος Κράτησης Κορυδαλλού Ι.

Κατά την έρευνα βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένες και κατασχέθηκαν 12 συσκευασίες που περιείχαν συνολικά 3,8 γραμμάρια ηρωίνης.

Ενημερώθηκε άμεσα ο αρμόδιος Εισαγγελέας και η τοπική αστυνομική Αρχή, που διενεργεί σχετική προανάκριση, ενώ το περιστατικό αξιολογείται και από πειθαρχικής πλευράς.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.