Κρήτη: Στη φυλακή οδηγούνται οι δύο ιερείς για τον βιασμό του 19χρονου στα Χανιά

Προσωρινά ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο αδερφός του δεύτερου ιερέα

Κρήτη: Στη φυλακή οδηγούνται οι δύο ιερείς για τον βιασμό του 19χρονου στα Χανιά

Στη φυλακή θα οδηγηθούν μετά την πολύωρη απολογία τους στον ανακριτή, οι δύο ιερείς που φέρονται να εμπλέκονται στον κατ’ εξακολούθηση βιασμό του νεαρού στο χωριό Γλώσσα του δήμου Πλατανιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Χανίων, οι δύο ιερείς -ένας εκ των οποίων θείος του νεαρού που πάσχει από νοητική στέρηση και λειτουργεί στην ενορία των Βουκολιών- οδηγήθηκαν το πρωί της Παρασκευής στον ανακριτή, για να ακολουθήσουν οι απολογίες τους.

Προσωρινά ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο αδερφός του δεύτερου ιερέα, ο οποίος λειτουργεί στην περιοχή του Ταυρωνίτη, άτομο το οποίο επίσης αντιμετωπίζει προβλήματα νοητικής στέρησης και ο οποίος κατηγορείται για κατάχρηση ανηλίκου προς αντίσταση σε γενετήσια πράξη.

Οι δύο ιερείς αρνούνται τις κατηγορίες και κατονομάζουν, άλλα πρόσωπα ως υπεύθυνα για την κακοποίηση και βιασμό του 19χρονου, ενώ την ίδια ώρα έχουν καταθέσει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση σε βάρος του παιδιού αλλά και μομφή κατά των προανακριτικών αρχών.

Και οι δύο ιερείς υπάγονται στην Μητρόπολη Κισσάμου και Σελίνου.

Να σημειωθεί ότι, η ανάκριση συνεχίζεται και αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον του ανακριτή και άλλα πρόσωπα που έχει κατονομάσει ο νεαρός ως δράστες αποτρόπαιων πράξεων σε βάρος του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζεται ότι, η υπόθεση έγινε γνωστή τον Ιούλιο. Προφυλακισμένοι κρίθηκαν ο πατέρας του 19χρονου, αντιμετωπίζοντας την κατηγορία της ενδοοικογενειακής βίας σε βάρος του παιδιού του, καθώς και 67χρονος φίλος του, που κατηγορείται για βιασμό σε βάρος του νεαρού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.