ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Έδεσσα – Δικηγόρος 17χρονης: «Την σκούπιζε με μωρομάντηλο για να μη φαίνονται τα αίματα»

«Την έσυρε από τα μαλλιά»

Έδεσσα – Δικηγόρος 17χρονης:  «Την σκούπιζε με μωρομάντηλο για να μη φαίνονται τα αίματα»

Νέα εξελίξεις βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας για την σοκαριστική υπόθεση ξυλοδαρμού στην Έδεσσα.

Υπενθυμίζεται ότι ένας 33 χρόνος ξυλοκόπησε άγρια την 17χρονη σύντροφό του έξω από το σπίτι της, επειδή του ζήτησε να χωρίσουν.

«Ένα ακόμα δραματικό περιστατικό έρχεται να προστεθεί στην χιονοστιβάδα γεγονότων που αφορούν άσκηση βίας σε γυναίκες, με την διαφορά εδώ ότι έχουμε να κάνουμε με ανήλικη μαθήτρια. Δυστυχώς φαίνεται ότι η βία δεν έχει όρια, δεν έχει ηλικία. Μια ακόμα σχέση που έλαβε τέλος φαίνεται ότι το “Όχι” δεν αποτέλεσε “Όχι” για τον θύτη και γι αυτό θέλησε με τον δικό του τρόπο να πάρει εκδίκηση» είπε ο δικηγόρος της οικογένειας, Αντώνης Ξυλουργίδης, στο newsit.gr.

«Έστησε καρτέρι στην αβοήθητη κοπέλα, η οποία επέστρεφε στο σπίτι της χωρίς να γνωρίζει τι την περιμένει. Ψάχνοντας τα κλειδιά της για να μπει στην είσοδο της πολυκατοικίας, της επιτέθηκε απρόκλητα, η ίδια δεν τον αντιλήφθηκε, την πλησίασε από πίσω της και ακολούθησαν αυτά που περιγράφονται και στο δημοσίευμα» λέει χαρακτηριστικά ο δικηγόρος της.

Η κοπέλα είναι σοκαρισμένη και φοβισμένη, τρέμει ολόκληρη, όπως συμπληρώνει.

«Την έσυρε από τα μαλλιά»

Ο δικηγόρος τονίζει ότι «αυτό που εμένα με συγκλονίζει είναι ότι την έσυρε από τα μαλλιά για να την βάλει στο αυτοκίνητο του. Δηλαδή έχουμε μια συνεχιζόμενη επαναλαμβανόμενη πράξη βίας και στη συνέχεια φαίνεται ότι είχε ολοκληρωμένο σχέδιο. Έφτασε σε σημείο να την σκουπίσει με μωρομάντηλο για να μην φαίνονται τα αίματα και την απείλησε να μην πει τίποτα πουθενά για τι θα έρθουν τα χειρότερα όπως της τόνισε.

Αυτά δεν μπορεί να συμβαίνουν, δεν μπορεί να είναι ανεκτά. Δεν αγγίζω το θέμα της ανηλικότητας όπου ένας άνθρωπος αυτής της ηλικίας συνάπτει δεσμό με μια ανήλικη».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με τον Α.Ξυλουργίδη, η 17χρονη γύρισε ξυπόλητη με αίματα στο σπίτι της και έφτασε σε σημείο να φοβάται να ξαναβγεί μήπως επιτεθεί στην ίδια και στην μητέρα της. «Δεν πήγε ποτέ το ΕΚΑΒ και η αστυνομία και την μετέφερε η μητέρα της ξημερώματα στο νοσοκομείο και πήγε εκεί η αστυνομία» τονίζει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.