Είχε χάσει και τη μητέρα του το 2018, ενώ η αδελφή του έχασε όλη της την οικογένεια σε διάστημα τριών ετών.

Ένα τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στην Αχαΐα καθώς ένας 53χρονος άνδρας, πατέρας δύο παιδιών, έχασε τη ζωή του την Τρίτη όταν το όχημά του έπεσε σε χαράδρα 30 μέτρων. Δύο μέρες πριν ήταν το μνημόσυνο 40 ημερών του πατέρα του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Πελοπόννησος, την Τρίτη τα ξημερώματα, το φορτηγό που οδηγούσε ο 53χρονος εξετράπη της πορείας του και έπεσε σε χαράδρα 30 μέτρων. Την πτώση του ανέκοψε ένα έλατο.

Ο άνδρας, πατέρας δύο παιδιών, ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του και διακομίσθηκε στο Κέντρο Υγείας Χαλανδρίτσας, ωστόσο δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, ο θάνατός του προήλθε από κακώσεις στο κεφάλι και τον θώρακα, συμβατές με τις συνθήκες του δυστυχήματος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Έφυγε ένας νέος άνθρωπος, ήταν καλό παιδί, είναι λυπηρό, το χωριό είναι λυπημένο» είπε στην εφημερίδα ο πρόεδρος της Κοινότητας Λεοντίου, Αλέξης Σκούτας.
Στο μεταξύ δύο μέρες νωρίτερα ήταν το μνημόσυνο 40 ημερών του πατέρα του. Ο 53χρονος είχε χάσει και τη μητέρα του το 2018, ενώ η αδελφή του έχασε όλη της την οικογένεια σε διάστημα τριών ετών.