ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Θρήνος στην Αχαΐα: 53χρονος σκοτώθηκε δυο μέρες μετά το μνημόσυνο του πατέρα του

Είχε χάσει και τη μητέρα του το 2018, ενώ η αδελφή του έχασε όλη της την οικογένεια σε διάστημα τριών ετών.

Θρήνος στην Αχαΐα: 53χρονος σκοτώθηκε δυο μέρες μετά το μνημόσυνο του πατέρα του

Ένα τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στην Αχαΐα καθώς ένας 53χρονος άνδρας, πατέρας δύο παιδιών, έχασε τη ζωή του την Τρίτη όταν το όχημά του έπεσε σε χαράδρα 30 μέτρων. Δύο μέρες πριν ήταν το μνημόσυνο 40 ημερών του πατέρα του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Πελοπόννησος, την Τρίτη τα ξημερώματα, το φορτηγό που οδηγούσε ο 53χρονος εξετράπη της πορείας του και έπεσε σε χαράδρα 30 μέτρων. Την πτώση του ανέκοψε ένα έλατο.

Ο άνδρας, πατέρας δύο παιδιών, ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του και διακομίσθηκε στο Κέντρο Υγείας Χαλανδρίτσας, ωστόσο δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, ο θάνατός του προήλθε από κακώσεις στο κεφάλι και τον θώρακα, συμβατές με τις συνθήκες του δυστυχήματος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Έφυγε ένας νέος άνθρωπος, ήταν καλό παιδί, είναι λυπηρό, το χωριό είναι λυπημένο» είπε στην εφημερίδα ο πρόεδρος της Κοινότητας Λεοντίου, Αλέξης Σκούτας.
Στο μεταξύ δύο μέρες νωρίτερα ήταν το μνημόσυνο 40 ημερών του πατέρα του. Ο 53χρονος είχε χάσει και τη μητέρα του το 2018, ενώ η αδελφή του έχασε όλη της την οικογένεια σε διάστημα τριών ετών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.