ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Σπάρτη: Έκλεψαν την περικεφαλαία από την είσοδο της πόλης

«Επικήρυξε» τους δράστες ο Δήμαρχος

Σπάρτη: Έκλεψαν την περικεφαλαία από την είσοδο της πόλης

Ένα αδιανόητο περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης 21/12 όταν άγνωστοι δράστες έκλεψαν την περικεφαλαία που είχε τοποθετηθεί στον κυκλικό κόμβο δίπλα στα Γυμνάσια – Λύκεια της Σπάρτης, στη νότια είσοδο της πόλης.

Μάλιστα ο Δήμαρχος Σπάρτης, Πέτρος Δούκας, σε ανάρτησή του στο διαδίκτυο τονίζει πως θα δοθεί 1.000 ευρώ αμοιβή «σε όποιον δώσει εμπιστευτικά και με πλήρη ανωνυμία πληροφορίες για την ανακάλυψη των δραστών και της περικεφαλαίας».

Επιπλέον, ο Δήμαρχος Σπάρτης σημειώνει πως η περικεφαλαία θα αντικατασταθεί με άλλη, όσο το δυνατόν πανομοιότυπη.

«Ναι έγινε ΚΑΙ αυτό! Κάποιοι έκλεψαν την Περικεφαλαία στον κόμβο δίπλα στα Γυμνάσια!!

Αν και το έργο δεν είναι σπουδαίο από καλλιτεχνικής πλευράς, είχε κάτι που ο απλός κόσμος αγάπησε! Φάνηκε και από το πόσοι φωτογραφίζονταν με φόντο αυτό!

Σε κάθε περίπτωση, όπως είπε ο Δήμαρχος, σύμφωνα με το spartanews.gr:

• Θα δώσουμε (από δικά μας λεφτά και ΟΧΙ του Δήμου), €1.000 αμοιβή σε όποιον μας δώσει εμπιστευτικά και με πλήρη ανωνυμία πληροφορίες για την ανακάλυψη των δραστών και της Περικεφαλαίας!!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

• Ναι θα την αντικαταστήσουμε με άλλη όσο το δυνατόν πανομοιότυπη!», αναφέρει χαρακτηριστικά για το εν λόγω θέμα στην ανάρτησή του ο Δήμαρχος Σπάρτης, δημοσιεύοντας και σχετικές φωτογραφίες με το πριν και το μετά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.