Σ.Παναγιωτόπουλος: Δύο ακόμη γυναίκες ανακάλυψαν στο Ίντερνετ βίντεο με προσωπικές τους στιγμές

Είναι πιθανό να προχωρήσουν σε καταγγελίες τις επόμενες ώρες

Σ.Παναγιωτόπουλος: Δύο ακόμη γυναίκες ανακάλυψαν στο Ίντερνετ βίντεο με προσωπικές τους στιγμές

Μετά την πρώην σύντροφο του όλο και πληθαίνουν οι καταγγελίες που βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας για τον πρώην παρουσιαστή των Ράδιο Αρβύλα.

Μάλιστα, τις επόμενες ώρες δεν αποκλείεται να καταθέσουν σε βάρος του ακόμη δύο γυναίκες.

Πρόκειται για δύο γυναίκες οι οποίες φέρονται να έχουν αναγνωρίσει τον εαυτό τους σε «ροζ» βίντεο που είχε αναρτήσει στο διαδίκτυο ο γνωστός παρουσιαστής.

Την είδηση αποκάλυψε ο δικηγόρος της δεύτερης γυναίκας που καταγγέλλει τον Σ. Παναγιωτόπουλο, Απόστολος Λύτρας μιλώντας το απόγευμα σε τηλεοπτική εκπομπή.

«Ήδη έχω στην κατοχή μου δύο καινούρια βίντεο που αφορούν την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου. Κάποιες κοπέλες έχουν μπει ήδη σε αυτή τη διαδικασία να δουν τι μπορούν να κάνουν. Τα δύο βίντεο αυτά είναι με δύο διαφορετικές κοπέλες και έχουν φτάσει στην κατοχή μου» τόνισε ο Απόστολος Λύτρας.

«Δεν έχω επικοινωνήσει με τις κοπέλες και δεν τις ξέρω. Σας λέω ότι μου ήρθε ένα ανώνυμο μέιλ, στο οποίο υπάρχουν δύο αρχεία βίντεο του συγκεκριμένου (Στάθη Παναγιωτόπουλου) με δύο άλλες κοπέλες. Και μάλιστα στη μία περίπτωση, τα χαρακτηριστικά στοιχεία της κοπέλας είναι ξεκάθαρα» πρόσθεσε ο δικηγόρος.

Ο 58χρονος θα κάνει Χριστούγεννα στο κρατητήριο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης καθώς ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί το πρωί της Δευτέρας στις 10.

Νωρίτερα, σήμερα, πέρασε την πόρτα του γραφείου του εισαγγελέα όπου και απολογήθηκε για λιγότερο από μια ώρα. Στην κατάθεσή του φέρεται να αρνήθηκε πως έβγαζε χρήματα από βίντεο που τραβούσε με πρωταγωνίστριες τις καταγγέλλουσες ενώ τόνισε πως τα συγκεκριμένα βίντεο τα έχει κατεβάσει από το διαδίκτυο εδώ και τρία χρόνια.

Ο εισαγγελέας, όμως, δεν πείστηκε από τους ισχυρισμούς του και του άσκησε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για το αδίκημα της «ανακοίνωσης δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικών προσώπων, κατ’ εξακολούθηση, με σκοπό βλάβης άλλου».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.