ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Στο «Παίδων» τα παιδιά του ορφανοτροφείου μετά τις καταγγελίες ότι τους έβαζαν να έχουν σεξουαλικές σχέσεις μεταξύ τους

Θα εξεταστούν από παιδοψυχιάτρους και θα γίνουν εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί εάν έχουν κακοποιηθεί σεξουαλικά

Στο «Παίδων» τα παιδιά του ορφανοτροφείου μετά τις καταγγελίες ότι τους έβαζαν να έχουν σεξουαλικές σχέσεις μεταξύ τους

Σοκ έχουν προκαλέσει οι καταγγελίες για εμπορία βρεφών, κακοποίηση και σεξουαλική κακοποίηση παιδιών, σε ορφανοτροφείο της Αθήνας που βγήκαν στο φως της δημοσιότητας.

Στο νοσοκομείο «Παίδων» μεταφέρθηκαν συνοδεία αστυνομικών πέντε παιδιά από το ορφανοτροφείο όπου σύμφωνα με καταγγελία ανήλικοι από ηλικίας 7 έως 11 ετών είχαν μεταξύ τους σεξουαλικές σχέσεις, παρουσία εργαζομένων του ιδρύματος. Η καταγγελία αφορά δύο εργαζομένους, μπροστά στα μάτια των οποίων και κατ’ εντολή τους φέρονται να είχαν σεξουαλικές σχέσεις πέντε ανήλικοι.

Σύμφωνα με την υφυπουργό Εργασίας, Δόμνα Μιχαηλίδου «διεξάγεται έρευνα με μεικτά κλιμάκια της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας και παιδοψυχολόγους και παιδιάτρους που έχουμε ορίσει, σε κεντρικό ορφανοτροφείο στην Αττική, διότι έχουμε μια σειρά καταγγελιών για κακοποίηση παιδιών, για σεξουαλική κακοποίηση μεταξύ παιδιών μπροστά σε εργαζόμενους».

Τα παιδιά αυτά είναι ηλικίας 7 έως 11 ετών και έχουν μεταφερθεί συνοδεία αστυνομικών στο νοσοκομείο «Παίδων».

Εκεί, οι παιδοψυχίατροι θα τα εξετάσουν και θα προσπαθήσουν με ειδικές τεχνικές και μέσα από αναπαραστάσεις παιχνιδιών να αντλήσουν στοιχεία για το τι γινόταν στο ορφανοτροφείο.

Επίσης, θα γίνουν εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί εάν έχουν κακοποιηθεί σεξουαλικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.