ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Τραγωδία στην Εθνική Οδό – 55χρονος πέθανε ενώ οδηγούσε

Όλα δείχνουν ότι έπαθε ανακοπή

Τραγωδία στην Εθνική Οδό – 55χρονος πέθανε ενώ οδηγούσε

Την τελευταία του πνοή άφησε ένας 55χρονος καθώς ένιωσε αδιαθεσία την ώρα που οδηγούσε στην παλιά Εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας και συγκεκριμένα στο 30ο χλμ στο ύψος των Ερυθρών.

Σύμφωνα με τον συνοδηγό του οχήματος, ο άτυχος άνδρας ένιωσε ξαφνικά να μην είναι καλά και πάρκαρε το αυτοκίνητό του δεξιά, πέφτοντας πάνω στο τιμόνι. Εκείνος ειδοποίησε αμέσως το ΕΚΑΒ, ασθενοφόρο του οποίου μετέφερε τον 55χρονο στο Θριάσιο Γενικό Νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, όπως αναφέρει το lamiareport.gr.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αν και όλα δείχνουν ότι έφυγε από ανακοπή, φως στα αίτια που έκοψαν τόσο απότομα το νήμα της ζωής του άτυχου άνδρα, αναμένεται να ρίξει η νεκροψία – νεκροτομή που παραγγέλθηκε από το ΑΤ Θηβών το οποίο ανέλαβε την προανάκριση για την υπόθεση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.