Το Ιράν απέδειξε πολλά σε αυτόν τον πόλεμο...

Κόρινθος: 26χρονος πήγαινε στη δουλειά του και σκοτώθηκε σε τροχαίο

Καρφώθηκε σε κολώνα φωτισμού με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα

Κόρινθος: 26χρονος πήγαινε στη δουλειά του και σκοτώθηκε σε τροχαίο

Τροχαίο με ένα νεκρό σημειώθηκε στην Παλαιά Εθνική Οδό Κορίνθου – Πατρών στο ύψος του Κανταρέ στην Κόρινθο.

O άτυχος 26χρονος από τον Άσσο Κορινθίας στις 7 το πρωί στο ύψος του Κανταρέ έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και καρφώθηκε σε κολώνα φωτισμού με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Ο οδηγός ανασύρθηκε από την Πυροσβεστική, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Κορίνθου.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.