ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Σ.Παναγιωτόπουλος: Ανέβασε βίντεο συντρόφου του σε ιστοσελίδα οίκων ανοχής

Με ποιο ψευδώνυμο γινόταν οι αναρτήσεις

Σ.Παναγιωτόπουλος: Ανέβασε βίντεο συντρόφου του σε ιστοσελίδα οίκων ανοχής

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου με ολοένα και περισσότερες αποκαλύψεις να βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας.

Και αυτό γιατί η νέα μήνυση σε βάρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου από άλλη γυναίκα, η οποία επίσης τον κατηγορεί ότι ανέβασε βίντεο με ερωτικό περιεχόμενο στο διαδίκτυο χωρίς τη συγκατάθεσή της, μπλόκαρε το «εισιτήριο» στην ελευθερία του πρώην παρουσιαστή.

Η νέα μήνυση, τρίτη κατά σειρά, υπεβλήθη από μία 42χρονη γυναίκα από τη Θεσσαλονίκη το βράδυ της Κυριακής, η οποία είδε τον εαυτό της να πρωταγωνιστεί σε βίντεο ερωτικού περιεχομένου, σκηνές οι οποίες τραβήχτηκαν την περίοδο 2004 έως 2006, όμως παραμένουν μέχρι σήμερα αναρτημένες στο διαδίκτυο.

Όπως έγινε γνωστό σήμερα, η 42χρονη βρήκε τα βίντεο στα οποία πρωταγωνιστεί σε ελληνική ιστοσελίδα που σχετίζεται με οίκους ανοχής.

Όπως είπε η γυναίκα στην κατάθεσή της, ο παρουσιαστής, προκειμένου να την πείσει να γυρίσουν τα βίντεο, της είπε ότι θα την παντρευτεί μια τακτική που χρησιμοποιούσε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος προκειμένου με αυτό τον τρόπο να περιορίσει τις αναστολές των συντρόφων του.

Με ποιο ψευδώνυμο γινόταν οι αναρτήσεις

Ο άνθρωπος που αναρτούσε τα βίντεο στο διαδίκτυο χρησιμοποιούσε ως ψευδώνυμο το όνομα Ολλανδού τραγουδιστή και δίπλα την ημερομηνία γέννησης του παρουσιαστή που είναι το 1963.

Εκείνο ωστόσο που προκαλεί εντύπωση, είναι ότι στο site στο οποίο η 42χρονη βρήκε τα βίντεο, υπάρχει κύμα συμπαράστασης από χρήστες που υποστηρίζουν τον παρουσιαστή.

Η τελευταία φορά που χρησιμοποιήθηκε το ψευδώνυμο για ανάρτηση, φαίνεται να είναι εντός του 2021.

Οι αναρτήσεις αυτές, όπως και το προσωπικό site του παρουσιαστή εξετάζονται από τις Αρχές.

Να σημειωθεί ότι αν και ο ανακριτής μετά την απολογία του για την αρχική υπόθεση έκρινε τη μη περαιτέρω κράτησή του υπό περιορισμούς, ο εισαγγελέας του άσκησε ξανά δίωξη βάσει της νέας καταγγελίας.

Έτσι, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος οδηγήθηκε εκ νέου με χειροπέδες και συνοδεία αστυνομικών πίσω στο αστυνομικό Μέγαρο της Θεσσαλονίκης.

«Για τη δεύτερη περίπτωση, ο πελάτης μου ισχυρίζεται ότι δεν τα έχει αναρτήσει ο ίδιος, δεν ξέρει ποιος, πάντως, από το 2019 έπαψε να πράττει τέτοια πράγματα», λέει ο Γιώργος Δακούρας, δικηγόρος Στάθη Παναγιωτόπουλου.

Ψάχνουν και για άλλα βίντεο

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, ο οποίος πέρασε τα Χριστούγεννα στα κρατητήρια, στην απολογία του στον ανακριτή εξέφρασε την έκπληξή του για το ότι διώκεται για κακούργημα.

Επανέλαβε τους ισχυρισμούς του ότι δεν ξέρει ποιος ανέβασε ξανά στο διαδίκτυο τα βίντεο καθώς, όπως είπε, ο ίδιος τα είχε αποσύρει εδώ και καιρό.

«Είναι μετανιωμένος, ζητάει συγγνώμη συνέχεια… παραδέχεται την πράξη, όχι αυτά που του καταλογίζουν», σημείωσε ο δικηγόρος του.

Πάντως, ο δικηγόρος της 28χρονης που ήταν η δεύτερη γυναίκα που μήνυσε τον 58χρονο πρώην παρουσιαστή, Απόστολος Λύτρας, ισχυρίζεται ότι υπάρχουν και άλλα παρόμοια βίντεο στο διαδίκτυο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για την αρχική υπόθεση για την οποία κρίθηκε προσωρινά ελεύθερος, ανακριτής και εισαγγελέας επέβαλαν στον Στάθη Παναγιωτόπουλο απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, εμφάνιση σε αστυνομικό τμήμα και καταβολή χρηματικής εγγύησης 30.000 ευρώ, ενώ αύριο αναμένεται να περάσει ξανά την ίδια με τη σημερινή διαδικασία, καθώς πήρε προθεσμία να απολογηθεί για τη νέα μήνυση σε βάρος του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.