
Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής στη λεωφόρο Κατεχάκη, στην περιοχή του Ζωγράφου με αποτέλεσμα δυο νέα παιδιά να χάσουν τη ζωή τους.
Λίγο μετά τα μεσάνυχτα στο ύψος της Εθνικής Αντιστάσεως, ο 27χρονος Π.Κ., ο οδηγός του αυτοκινήτου χάνει τον έλεγχο, για άγνωστη ακόμα αιτία. Το αυτοκίνητο που κινούνταν από Ηλιούπολη προς Αθήνα, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε στα κιγκλιδώματα. Από την έρευνα των αρχών στο μοιραίο όχημα ο Π.Κ. κουβαλούσε μαζί του και ένα μεγάλο χρηματικό ποσό. Στο αυτοκίνητο βρισκόταν μαζί με την 23χρονη σύντροφό του.
Η Πυροσβεστική αμέσως βρέθηκε στο σημείο της τραγωδίας και τους απεγκλωβίστηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους. Οι αρχές διερευνούν τα ακριβή αίτια για τον άδικο χαμό των 2 νέων. Όπως όλα δείχνουν δεν υπάρχει εμπλοκή άλλου οχήματος
Ο άτυχος άνδρας ήταν φαρμακοποιός και είχε δικό του φαρμακείο στην Αθήνα. Μια φίλη του Π.Κ. λέει αποκλειστικά στο newsit.gr: «Ήταν το καλύτερο παιδί που είχα γνωρίσει. Πάντα με το χαμόγελο και τον καλό του λόγο. Είναι απίστευτο!!! Το φαρμακείο ήταν δίπλα στη δουλειά μου, μιλούσαμε τα τελευταία 2.5 χρόνια. Έχω πάθει ΣΟΚ από το πρωί γιατί τον περίμενα να ανοίξει και δεν άνοιξε ΠΟΤΕ».
Μάλιστα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του newsit.gr οι δύο νέοι ήταν πολύ αγαπημένοι και ετοιμάζονταν να παντρευτούν το ερχόμενο διάστημα αλλά η ευτυχία μέσα στην οποία ζούσαν όλον αυτόν τον καιρό, έμελλε να βαφτεί με αίμα και των δύο, την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.