Αυτή δεν είναι κυβέρνηση. Ποινικό μητρώο είναι...

Ξυλοδαρμός στο κέντρο της Αθήνας – Δέκα άτομα επιτέθηκαν σε ένα

Ένα κινητό και λίγα χρήματα ήταν η «λεία» τους

Ξυλοδαρμός στο κέντρο της Αθήνας – Δέκα άτομα επιτέθηκαν σε ένα

Θύμα ληστείας και μάλιστα απίστευτης βιαιότητας έπεσε ένας 44χρονος Πακιστανός, λίγο πριν τις 19:00 το απόγευμα της Κυριακής (30.01). Το περιστατικό συνέβη στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην οδό Γερανίου, όταν ο 44χρονος άνδρας επέστρεφε σπίτι του.

Ξαφνικά μία ομάδα 10 ατόμων, που τον ακολουθούσε, τον κύκλωσε κι άρχισε να χτυπάει, απειλώντας τον μάλιστα και με αιχμηρό αντικείμενο. Όλα αυτά για να του αρπάξουν τα λίγα χρήματα που είχε πάνω του και το κινητό τηλέφωνο, αφήνοντας τον αιμόφυρτο στη μέση του δρόμου. Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τον παρέλαβε και τον μετέφερε στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» για τις πρώτες βοήθειες και εξετάσεις.

Την προανάκριση για το περιστατικό έχει αναλάβει το Τμήμα Ασφαλείας Ομόνοιας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.