
Νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας όπου ένας άνδρας 81 ετών υποστηρίζει ότι όχι μόνο δε χτύπησε τη 58χρονη σύζυγό του, αλλά ότι εκείνη του επιτέθηκε. Η 58χρονη από την πλευρά της λέει ότι ο σύζυγός της τη χτύπησε στο πρόσωπο και στα χέρια και γι’ αυτό κάλεσε την αστυνομία.
Το νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας έγινε χθες σε περιοχή του Ηρακλείου όπου διαμένει ο 81χρονος από το Ηράκλειο και η 58χρονη σύζυγός του από τη Βουλγαρία.
Εκείνη ήταν που ζήτησε τη βοήθεια της Αστυνομίας καταγγέλλοντας την κακοποιητική συμπεριφορά του άνδρα της, ο οποίος συνελήφθη.
Πριν τη σύλληψή του όμως υπέβαλε κι εκείνος μήνυση για ψευδή καταμήνυση και ψευδή κατάθεση σε βάρος της γυναίκας του, η οποία επίσης συνελήφθη.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.