ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Λένε οι ΛΟΑΤΚΙ ότι 1 στους 5 απο την «Generation Z» είναι «δικός τους». Με το επίδομα λοχείας (!) που τους δίνει η κυβέρνηση σύντομα θα γίνουν 3 στους 5 λόγω φτώχειας

Δολοφονία 7χρονου Ανδρέα στην Κυψέλη: «Ήταν τιμωρία χωρίς φαγητό από το πρωί» σοκάρει η κατάθεση της μητέρας

Δολοφονία 7χρονου Ανδρέα στην Κυψέλη: «Ήταν τιμωρία χωρίς φαγητό από το πρωί» σοκάρει η κατάθεση της μητέρας

Το δρόμο της φυλακής πήραν η μητέρα και ο πρώην σύντροφός της για την δολοφονία του 7χρονου παιδιού στην Κυψέλη.

Σε καθημερινή βάση βασάνιζαν, θεωρώντας ότι έτσι τα διαπαιδαγωγούν, τα δύο παιδιά, τον Ανδρέα και την Ιωάννα η μητέρα και ο πρώην σύντροφός της. Έμεναν απαθείς μπροστά στα δάκρυά τους.

«Ο Ανδρέας ήταν νηστικός από την προηγούμενη μέρα»

Φρικιαστική η απολογία της μητέρας: «Νόμιζα ότι ήταν μία ημέρα σαν όλες τις άλλες. Ότι για άλλη μία φορά προσπαθούσε να τον ηρεμήσει γιατί ήταν άτακτος. Δεν κατάλαβα ότι το παιδί πέθανε. Το παιδί ήταν τιμωρία από το πρωί, όρθιο, χωρίς φαγητό από την προηγούμενη ημέρα, να κοιτάζει τον τοίχο. Ξαφνικά άκουσα έναν γδούπο και είδα το παιδί πεσμένο στο πάτωμα, νεκρό.

Το παιδί το άφηνε νηστικό, αλλά εγώ κρυφά πήγαινα και το τάιζα. Καθόμουν μαζί του γιατί δεν ήθελα να επιστρέψω στο σπίτι μου επειδή η μάνα μου ήταν αλκοολική».

Η μητέρα έβλεπε τον σύντροφό της να βασανίζει το παιδί και δεν έκανε το παραμικρό. Σαν να μην την ενδιέφερε. Η πρώτη της κατάθεση εξόργισε ακόμα και τους αστυνομικούς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Μετά από όλο αυτό που έζησα ήμουν σε απόγνωση. Είχα κατάθλιψη και ήθελα να δώσω τέλος στη ζωή μου. Δεν ρώτησα ποτέ τίποτα στον Μ… για τον Ανδρέα. Δεν ήθελα να ξέρω, θα γινόμουν χειρότερα. Μετά από περίπου δύο χρόνια αλλάξαμε σπίτι. Ο Μ…. μου είπε ότι θα έβγαζε τον Ανδρέα από τον τάφο που είχε φτιάξει».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.